Linnea Henrikssons bild på magen efter förlossningen hyllas

Linnea Henriksson visar upp magen efter graviditeten, bild, instagram
Linnea Henriksson visar upp magen efter graviditeten. - Foto: Stella Pictures & Instagram/ linneahenrix
Dela på Pinterest
Nu visar Linnea Henriksson upp magen efter graviditeten – något som fått många positiva reaktioner bland följarna. "Det där på min mage är eld", säger hon och syftar på bristningarna.

I april fick Linnea Henriksson en son och delade med sig av bebisnyheten på sociala medier. Hon berättade då att allt har gått bra och att livet som mamma rullar på.

Drygt två månader senare delar hon nu en bild på sig själv i underkläder – som får flera att se henne som en förebild. På bilden visar Linnea nämligen upp sina bristningar som hon fått under tiden hon var gravid. 

"Det där på min mage är eld. Så kallar vi det här hemma och oavsett hur min kropp kommer se ut annars finns elden alltid där för att påminna mig om vad min kropp gjort, hur strong den varit och hur mäktig den får mig att känna mig." skriver hon i inlägget.

Linnea visar upp magen efter graviditeten. Foto: Instagram/ linneahendrix

Nu hyllas hon av flera följare och lyfter kroppspositivism genom att visa upp en helt vanlig mage efter graviditeten.

"Heja kvinnokroppen i alla våra former!" säger Linnea. Och vi på Modette håller med!


För Sofia var graviditeten däremot en chock. Hon fick nämligen veta att hon var gravid bara två timmar innan hon fick sin son! Nu berättar hon om hur allt hände och hur tankarna gick. Se i videon nedan.

Mer:

Nour El Fakir ryter ifrån efter gravidkritiken: "Så jävla okänsligt"