Kenza Zouiten om alla försök att bli gravid: "Gav aldrig upp"

Kenza Zouiten Subosic är gravid med maken Aleks Subosic. Deras barn beräknas komma i början av sommaren 2019. - Foto: Instagram/ kenzas
Dela på Pinterest
Kenza Zouiten Subosic är gravid! Efter IVF-försök och många motgångar berättar hon nu om svårigheterna och om den efterlängtade bebisen. "Om jag ska vara ärlig så var vi inte säkra på om det här någonsin skulle hända oss", skriver hon på bloggen.

Det var igår som paret tillsammans avslöjade den stora nyheten på sociala medier och kommentarsfältet fylldes snabbt med varma lyckoönskningar. Bloggaren Kenza Zouiten Subosic är nämligen gravid med sin man Aleks Subosic.  

Tidigare har Kenza skrivit om att hon tror att hon har endormetrios och berättat om ett besök hos gynekologen som slutade i tårar. Nu öppnar hon upp om svårigheterna att skaffa barn och säger att det har varit en lång väg tills de äntligen fick ett plus på graviditetsstickan. Efter flera dåliga besked, besvikelser, sprutor och mycket rädsla gav de aldrig upp. På Instagram skriver hon: "Vi förlorade aldrig hoppet och vi slutade aldrig kämpa för vår dröm."

Kenza Zouiten Subosic avslöjade nyheten på Instagram.

Kenza och Aleks tog hjälp av IVF, även kallat provrörsbefruktning, för att bli med barn. Men precis innan de tredje försöket blev hon istället gravid naturligt. Det var på en bild från Maldiverna där de firade in det nya året som hennes följare fick reda på nyheten och i samma veva visade hon upp sin gravidmage för första gången. Och det är ingen tvekan om att de blivande föräldrarna är överlyckliga för att bli tre i familjen. På bloggen skriver hon: "Älskade lilla under. Mamma och pappa längtar så otroligt efter dig".

Vad det blir för kön har Kenza ännu inte avslöjat, men redan till sommaren är barnet beräknat och bebislyckan är total: "Ord kan inte beskriva vilken kärlek vi känner för den lilla redan", skriver hon på bloggen.

Kenza Zouiten Subosic väntar barn och visar upp gravidmagen. Bild: Instagram/kenzas
Kenza Zouiten Subosic avslöjade bebisnyheten under sin semesterresa. Bild: Instagram/kenzas

Men det är inte bara Kenza som väntar barn 2019. Maja Nilsson Lindelöf, influencern Danijela Pavlica och 21-åriga Vera Berg som är tillsammans med komikern Tom Ljungqvist är andra profiler som också förväntas bli mammor i år. Spana in videon nedan för att ta reda på alla blivande föräldrar. 

Läs mer: Kändisar som är gravida och väntar barn 2019