Robinson-Jannika byter jobb: ”Har sagt upp min fasta inkomst”

Jannika från Robinson 2019 byter nu jobb och satsar på att föreläsa. - Foto: Instagram/ jannika.navjord
Dela på Pinterest
Jannika Navjord från Robinson 2019 har bestämt sig för att "följa en känsla som känns rätt" och byter jobb. Från och med nu står föreläsningar på schemat.

Jannika Navjord, som du säkert känner igen som en av deltagarna från Robinson 2019, byter nu bana och gör en storsatsning på karriären. "Jag har sagt upp min fasta inkomst utan att ha sparkonto el backup, för att följa en känsla som känns rätt", skriver hon i ett Instagram-inlägg.

I fortsättningen och en tid framöver ska nu Jannika satsa på att föreläsa. Hon kommer bland annat prata om hur man lyckas hålla motivationen uppe, trots att det känns tungt. Veganism, som är ett ämnet som ligger henne varmt om hjärtat, kommer också tas upp. Jannika berättar även att hon kommer prata om jobbet som ordningsvakt och hålla inspirationsföreläsningar. 

"Nu vet jag vad jag måste göra för att gå vidare och ta mina föreläsningar till nästa nivå", skriver Jannika. Foto: Instagram/ jannika.navjord

På Instagram berättar hon för sina följare att hon ofta får höra att hon verkar vara så modig, men Jannika är tydlig med att poängtera att även hon kan känna sig osäker. "Vill bara tala om att jag är jätte rädd, jag tvivlar, tvekar, dömer mej själv, min kropp och ibland ligger ångesten så nära att jag inte vågar ta ett djupt andetag, jag låter bara inte det stoppa mej", skriver hon.


Följde du Robinson-äventyret i tv-rutan vet du att det var Klas Beyer som stod som vinnare i slutet. Men hur mycket fick egentligen deltagarna för att vara med i programmet? Jannika var nämligen till en början nära på att tacka nej... Ta reda på summan i videon.

Mer:

6 fakta om Jannika Navjord från Robinson 2019