Filmen "Easy A" får uppföljare – det här handlar den om

Easy A får uppföljare, film, Emma Stone
Filmen Easy A får uppföljare. - Foto: Zuma / Stella Pictures
Dela på Pinterest
Nu avslöjas det att tonårsfilmen Easy A får en uppföljare – och vi längtar redan tills den kommer!

Du minns säkert Emma Stone som spelade Olive Pendergast i filmen Easy A? Historien handlar om en tjej som ljuger om att hon har förlorat sin oskuld – något som får hela hennes liv att förändras (på både gott och ont). Nu får filmen en uppföljare, meddelar tidningen Variety

I bokens handling är vi tillbaka på samma skola som Olive gick på i High school och tidningen Bustle skriver att vi får följa Olives lillebror Chip, som nu har växt upp.

"Tiderna har ändrats sedan jag skrev filmen! Ordet "slutshaming" fanns inte ens när filmen kom, och folk smsade knappt. Nu lever vi i en värld där folk är väldigt öppna med sin sexualitet och saker som var tabu då är inte det längre. Det finns mycket som är kul att utforska", berättar manusförfattaren Bert Royal till LA Times.

Easy A får uppföljare

Bert Royal, som skrev den första filmen, kommer även regissera och skriva denna spinoff. Om vi får se världskända skådespelaren Emma Stone i tv-rutan i nästa film är ännu oklart – men vi behöver inte tappa hoppet än.

"Eftersom att filmen utspelar sig i samma värld hoppas vi att vi kan få så många personer från originalet som vi kan. De alla har roller, om de vill ha dem", säger manusförfattaren Bert Royal.

Bild från första filmen, Olive med sin pappa. Foto: Stella Pictures

Men visste du att Emma Stone som blev känd från filmen egentligen heter något annat? När hon inledde sin karriär som skådespelare blev hon tvingad att byta ifrån sig sitt riktiga namn. Ta reda vad hon hette tidigare videon.

Mer:

Trailern till Orange Is The New Black – då sänds säsong 7 på Netflix