Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Lollapalooza kommer till Stockholm 2020

Dela på Pinterest
Ja, du hörde rätt! Festivalen Lollapalooza gjorde succé och kommer tillbaka till Stockholm redan nästa år.

Lollapalooza var sommarens snackis när det kommer till festivalhäng och det är ingen tvekan om att festivalen snabbt gjorde succé. Artister som Billie Eilish, Lana Del Rey och Travis Scott var på plats och uppåt 56 000 besökare befann sig på Gärdet på festivalområdet. Publiken var alltså mer än redo!

Missade du festivalen och ångrade att du inte köpte en biljett när du såg alla bilder och videos från festivalhelgen? Lugn! Lollapalooza berättar nu att de kommer tillbaka nästa år. Artisterna är givetvis ännu inte bestämda, men det återstår alltså att se. På Instagram skriver de:

"Fans har skrattat, dansat, skrikit, ätit, druckit, kramats och upplevt tre dagar av musik i världsklass på vackra Gärdet." 

Lollapalooza
Lollapalooza kommer till Sverige 2020. Foto: Instagram/ lollapaloozase

Men än är det inte över! Det väntas många kända artister på besök i Sverige. I videon listar vi konserterna och festivalerna 2019 som du inte vill missa.

Mer:

Här är kändisarna som gör svenska rösterna i Lejonkungen