Isabellas barn flygpendlar till Frankrike – nu rasar följarna

Isabella Löwengrip, barn, semester
Isabellas barn gästar sommarhuset i Frankrike. - Foto: Instagram/ isabellalowengrip
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrips barn, Sally och Gillis, pendlar mellan Sverige och Frankrike under fem veckor i sommar – något som gör många följare upprörda.

Nyligen annonserade Isabella Löwengrip sin nya agentur där fokus bland annat låg på privatjets – något som tidigare har väckt stor kritik bland följarna. 

”Det finns människor som investerar och jobbar för köttindustrin och läkemedelsbolag, folk som investerar i spelbolag och alkohol. Den etiska bedömningen får varje investerare och entreprenör göra själv", sa hon då till tidningen Breakit. 

Nu avslöjar entreprenören sina sommarplaner och berättar att barnen kommer att hälsa på i semesterhuset som de har hyrt i Frankrike under fem veckor – och återigen möter Isabella Löwengrip stark kritik. Denna gång handlar det om att barnen flyger onödigt mycket.

Barnen pendlar mellan Odd och Isabella 

”Barnen flygs mellan mig och Odd varannan vecka i sommar med mitt team. Men de är så resvana så det är inga konstigheter. Så det blir tre barnveckor i huset och två egna. Ljuvligt”, skriver hon i blogginlägget.

Många hälsar Isabella Löwengrip en härlig semester, medan andra följare är upprörda över beslutet som föräldrarna har tagit.

”Så 6 flygningar för barnen istället för ”nödvändiga” 2?!? Finns knappast något som rättfärdigar det ur miljösynpunkt!”, skriver en person. 

En annan kommenterar.

"Ska barnen flyga 6 gånger på 5 veckor…Det känns ju bara SÅ onödigt känns det som".

Är du uttråkad hemma och har en ledig dag? Här är 36 saker du kan göra inomhus, antingen själv eller med vännerna! Ta en titt i videon nedan.

Mer:

Här finns utomhusbio i Stockholm, Göteborg och Malmö sommaren 2019