Se Kenzas förlossningsvideo här: "Väldigt ärlig och rå"

Kenza, förlossning
Kenza visar sin förlossningsvideo. - Foto: Instagram/ kenzas
Dela på Pinterest
Kenza födde nyligen sonen Nikola och delar nu med sig av sin förlossningsvideo. "Väldigt ärlig och rå", säger bloggerskan.

Bloggerskan Kenza fick för drygt tre veckor sedan sin första son Nikola och i ett blogginlägg skriver hon nu att smärtorna från förlossningen äntligen är helt borta. 

"Var ju lite orolig innan att jag inte skulle veta hur man tar hand om ett spädbarn (har ju aldrig gjort det innan) men allt faller sig verkligen naturligt", berättar hon på bloggen.

I flera månader har vi fått följa Kenzas graviditet som hon öppet delat med sig av och nu släpper hon en ärlig förlossningsvideo där hon berättar allt om igångsättningen och hur allt gick till den där fredagen då Nikola föddes.

"Hans förlossning var det tuffaste och mest smärtsamma saken jag upplevt, men också den mest underbara känslan i världen. Efter allt vi gått igenom, har vi äntligen blivit föräldrar trots allt", skriver Kenza om klippet.

Se Kenzas förlossningsvideo:


En annan känd influencer är Margaux Dietz som faktiskt blev känd efter att hon delat sin förlossningsvideo på Youtube. Vi pratade med henne för att se vad hon vill säga till andra blivande mammor. Ta en titt i videon.

Mer:

Vagina steam – allt om den nya snipptrenden