Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Gossip Girl är tillbaka! Här är allt om seriens nya avsnitt

Gossip Girl kommer tillbaka – med tio nya avsnitt. Foto: Gossip Girl
Dela på Pinterest
Gossip Girl är tillbaka. Ja, det är sant! Nu skriver flera medier att nya avsnitt väntas komma.

Är du ett stort Gossip Girl-fan lär du nu jubla av glädje! Det var 12 år sedan det första avsnittet sändes och nu rapporterar flera amerikanska medier att serien kommer tillbaka! 

Det är HBO Max som har beställt tio nya avsnitt av serien där varje avsnitt ska vara en timme långt. I de nya avsnitten får vi återigen följa överklass-ungdomar på Manhattan i USA. Nya Gossip Girl utspelar sig åtta år efter originalseriens händelser. 

Gossip Girl
Foto: Gossip Girl

Gossip Girl får nya tio nya avsnitt

Det är ännu oklart om vi kommer få se några av de gamla skådespelarna i uppföljaren. Men Chace Crawford, som spelade Nate i serien, sa tidigare till Digital Spy att det inte var helt uteslutet att tittarna kunde få se han återkomma i Gossip Girl igen.

"Jag vet inte hur det skulle se ut nu när vi är i 30-årsåldern, men som jag alltid säger då det var en så stor del av mitt liv, jag är öppen för allt!"

Något premiärdatum för serien är inte heller satt, men HBO Max nya streamingtjänst lanseras våren 2020.

Till dess säger vi: XOXO Gossip Girl! 

Har du tittat på Netflix-serien You? Blir det en säsong 2 och vad händer egentligen med Penn Badgley? I videon finns allt du behöver veta.

Mer:

Blake Lively är gravid – se när hon avslöjar nyheten för världen

Bianca Ingrosso: "Så mycket pengar tog jag betalt för jobbet"