Blake Lively är gravid – se när hon avslöjar nyheten för världen

Blake Lively och Ryan Reynolds, barn.
Blake Lively och Ryan Reynolds berättade den glada nyheten på röda mattan. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Blake Lively visade upp sin "baby bump" på röda mattan och avslöjade under en filmpremiär att hon och Ryan Reynolds väntar sitt tredje barn!

Många kopplar nog ihop henne med karaktären Serena i Gossip Girl-serien, medan andra ser henne som en riktig modeguru eller en känd skådespelerska. Ja, vi snackar ju såklart om Blake Lively! 

Det var under filmpremiären Pokémon Detective Pikachu, där hennes man Ryan Reynolds gör rösten till dektektiven Pikachu, som alla möttes av den stora nyheten – de väntar en bebis! 

Blake Lively visar upp gravidmagen

På röda mattan visade nämligen Blake Lively upp sin gravidmage och avslöjade att hon är gravid med sitt tredje barn. Under premiären sågs hon i en gul klänning med håret i lockar likt aristen Taylor Swift– och Blake strålade verkligen!

Tidigare har föräldrarna tillsammans två döttrar som heter Inez och James och nu väntar de alltså ännu ett tillskott. Om det blir en riktig tjejliga eller om det tredje barnet blir en pojke har Blake Lively och Ryan Reynolds inte avslöjat än. Exakt när bebisen är beräknad får vi också vänta svar på...

Snacka om couple goals! Se bilderna från premiären här. 

Blake Lively och Ryan Reynolds på premiären av Pokémon Detective Pikachu 

Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures

Det finns många svenska profiler och kändisar som också är gravida och väntar barn 2019. Ta reda på vilka i videon nedan. 

Mer:

Hanna Zetterberg spelade Ronja Rövardotter – så ser hon ut idag

Här är leksakerna som säljs för flera tusen idag