Här är allt vi vet om Stranger Things säsong 4

Stranger Things kan komma att få en säsong 4. - Foto: Netflix
Dela på Pinterest
Netflix-serien Stranger Things har nyligen släppt en tredje säsong och nu undrar alla: Blir det fler avsnitt framöver?

Stranger Things tredje säsong har slagit tittarrekord och gjort succé. Netflix skriver på Twitter att över 40 miljoner konton har sett den och att hela 18 miljoner redan har tittat klart på den senaste säsongen. Ja, att Stranger Things har blivit en av de mest populära serierna just nu är det ingen tvekan om, men blir det fler avsnitt?

Stranger Things säsong 4 – allt vi vet

Redan för två år sedan, 2017, berättade serieskaparna Matt och Ross Duffer om tankarna bakom Stranger Things.

"Vi tänker att det kommer bli fyra säsonger och sen slut. Vi måste bara fortsätta anpassa historien", sa Ross och Matt då till tidningen Vulture.

Stranger Things kan få en fjärde säsong. Foto: Netflix

Till tidningen Entertainment Weekly avslöjar även serieskaparna och producenten Shawn Levy något som borde få alla fans att jubla.

"Vi kommer definitivt att satsa på en fjärde säsong, och det finns stora möjligheter till en femte också. Men mer än så blir det mest troligt inte", säger de.

Kan filmas redan i oktober

I en videointervju med Poland In berättar dessutom Cara Buono, som spelar Karen Wheeler, att hon börjar filma för Stranger Things redan i höst, mer exakt i oktober 2019.

The Duffer Brothers har nu dessutom bekräftat att det faktiskt blir en fjärde säsong. 

– Vi kan knappt bärga oss från att berätta fler historier tillsammans. Vi börjar förstås med att resa tillbaka till Hawkins för en tillbakablick, skriver de i ett uttalande.

I ett Youtube-klipp ger dessutom Netflix oss en ledtråd vad som väntar. "We're Not In Hawkins Anymore"...


Millie Bobby Brown spelar Eleven i Stranger Things och har fått stor uppmärksamhet efter sin medverkan i serien. Vill du veta mer om henne? Ta reda på allt i videon här!

Mer:

Så här ser Billy från Stranger Things ut i verkligheten