Lakritspucken kommer tillbaka – då kan du köpa den i butik

GB fyller på med fler nya glassar 2019. Nu gör lakritspucken come back! - Foto: Shuttershock
Dela på Pinterest
Efter år av längtan meddelar nu GB Glace att de tar tillbaka storfavoriten "Lakritspuck" i sortimentet – och ingen är gladare än vi!

Det finns goda nyheter och så finns det goda nyheter. Och just den här nyheten är extra go om du antingen älskar lakrits eller nostalgi.

För idag meddelar nämligen GB Glace att de tar tillbaka storfavoriten Lakritspucken i sitt sortiment igen.

Första gången som "Lakritspucken" slog igenom var år 1982. Då såldes hela 26 miljoner glassar och sedan dess har den kommit och gått från sortimentet under åren. Men nu är den alltså här igen, förhoppningsvis för att stanna.

– Intresset för Lakritspucken är helt galet, det är minst en konsument i veckan som hör av sig och önskar att vi ska ta tillbaka den. Därför känns det extra roligt att kunna välkomna vår gamle vän tillbaka till sortimentet!, säger Olivia Nilsson, Brand Manager på GB Glace.

Minns du Lakritspucken? Bild: GB Glace

När kan man köpa Lakritspucken i butik?

Den som väntar på något gott behöver inte vänta länge i det här fallet. Lakritspucken är tillbaka i glassboxen från den 16 september runt om i Sverige.

Men det är inte bara på glassfronten som smaskiga nyheter släppts idag. Chokladjätten Marabou lanserar nu en helt ny choklad i hela tre olika smaker! Se de nya smakerna och när du kan köpa den i butik i videon nedanför.

Mer:

Marabou släpper ny choklad – se de nya smakerna här