Penny Parneviks ärliga ord om mammalivet – hyllas av följarna

Penny Parnevik
Penny Parnevik hyllas efter ärliga inlägget - Foto: instagram/pennyparnevik
Dela på Pinterest
Penny Parnevik är just nu mammaledig med sonen Atticus – något som inte alltid är enkelt. I ett ärligt inlägg på Instagram öppnar hon upp sig om mammalivet.

I mitten av augusti blev Penny Parnevik, 22, mamma för första gången när hon och hennes fästman Douglas Murrays, 39, son Atticus föddes. Sedan dess har Penny delat med sig av flera privata bilder på sonen och familjelivet. 

Men allt är inte alltid så enkelt som det ibland kan framstå. I ett ärligt inlägg på Instagram öppnar nu Penny upp sig och berättar om mammalivet. 

"Jag gör mitt bästa för att vara en bra mamma"

Hon skriver om stressen med att alltid försöka vara perfekt och menar att det är viktigt att bara släppa allt runt om kring ibland och gråta ett tag. 

"Att vara mamma kan vara det tuffaste men mest givande jobbet på planeten. Jag försöker mitt bästa för att vara en bra mamma, fästman, syster, dotter, vän, men ibland måste jag ge vika min stress som jag byggt upp och bara gråta ut. Så om du ser mina roliga bilder här med Atticus, kom bara ihåg att det finns dagar där jag kommer hem och känner mig besegrad redan vid klockan nio på morgonen". 

Pennys ärliga inlägg hyllas av följarna. Bildkälla: Instagram/pennyparnevik

Hyllas av sina följare 

Inlägget har fått stor spridning och nu hyllas Penny av sina följare för de ärliga orden om mammalivet. Många andra mammor skriver också att de känner igen sig i Pennys ord.

"Tack för att du visar alla sidor av att vara mamma/fästmö/dotter/vän mm. Inte alltid enkelt men du verkar göra det med bravur", "Thank you for always being so real. You’re an amazing human being and an amazing role model" och "ÄLSKAR din ärlighet! Är fantastiskt att få vara mamma och många gånger är det jäkligt tufft!", är bara några av de kommentarer Penny fått av sina följare. 

Penny med fästmannen Douglas. Bildkälla: Instagram/pennyparnevik

Den första februari tidigare i år gick Douglas ner på knä och friade till Penny. I videon nedan avslöjar hon hur frieriet gick till och när bröllopet kommer att äga rum.

Mer: 

Penny Parneviks pojkvän Douglas Murray – 5 saker du vill veta