Nu kommer Turkisk Peppar-glassen – här kan du köpa den

Triumf Glass, Turkisk Peppar
Nu kommer Turkisk peppar-glassen - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Godis- och glassvärlden slås samman, igen. Denna gång är det lakritsfavoriten Turkisk Peppar som lanseras i glassform.

Älskar du lakritsglass? Då är det här din bästa vecka ever. Tidigare i veckan meddelade GB Glace att de återigen lanserar den populära, nostalgiska glassen Lakritspuck.

Nu kommer nästa stora lakritsnyhet. Triumf Glass lanserar nu, tillsammans med Fazer, Turkisk Peppar-glass – hur gott låter inte det? 

Triumf Turkisk Peppar

Turkisk Peppar, som egentligen heter Tyrkisk Peber, är sedan läge en favorit bland många lakritsälskare. Känslan när den salta lakritskaramellen som är fylld med starkt salmiakpublver går sönder i munnen – mums, det går inte att sluta att äta, även om hela gommen fräts. 

Triumf Glass höstnyhet: Tyrkisk Peber. Bildkälla: Pressbild

Nu kommer alltså en krämig gräddglass med en het saltlakritssås och bitar av Turkisk peppar gå att smaska på under fredagsmyset. 

– Den nya dessertglassen, Tyrkisk Peber är en unik produkt som vi är oerhört glada att kunna erbjuda. Vi tror att denna klassiker kommer bli en ny favorit hos alla lakritsälskare, säger Felix Müntzing, marknadschef på Triumf Glass. 

När kan man köpa Turkisk Peppar-glassen i butik?

Kan du inte vänta på att få sätta tänderna i glassen? Tur för dig att du inte behöver göra det. Lanseringen sker denna vecka, så har den inte kommit till din butik än kommer den snarast.

Även i chokladvärlden har nyheter. Chokladjätten Marabou har precis lanserat sin nya choklad "Darkmilk", som finns i tre olika smaker. Spana in smakerna i videon nedan.

Mer: 5 nyttiga recept på supergod rawfood glass