Nu lanserar Tinder en interaktiv serie – så här funkar "Swipe night"

Tinder lanserar "Swipe night".
Tinder lanserar "Swipe night". - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Tinder lanserar en helt ny funktion kallad "Swipe night" – en interaktiv serie där dina val och beslut avgör vem som blir din match!

När Tinder kommer på tal kanske du mest tänker på att swipa höger eller vänster? Men nu lanserar appen en helt ny funktion kallad "Swipe Night" – en ganska oväntad, men innovativ nyhet.

Karena Evans, som är musikvideoregissör, har tillsammans med Tinder gjort en interaktiv serie som är ett "apokalyptiskt äventyr". Den nya funktionen är alltså en interaktiv tv-serie där dina handlingar påverkar vem du matchas med. 

Så spelar du "Swipe night" på Tinder

I spelet får tittaren möjlighet att påverka vad som sker och ta olika beslut. I slutet matchas du sedan med de användare som har gjort samma val som du!

Den nya funktionen har tidigare lanserats i USA och blev en stor succé. Vi hoppas att svenskarna snart även får ta del av nyheten. 

Foto: Tinder

Ibland kan det kännas omöjligt att hitta den rätta. Var är hen du letar efter? I en ny studie har forskarna tittat närmre på just detta. Se mötesplatsen där det är vanligast att hitta kärleken på i videon!

Mer:

Så många dejter tar det innan du blir förälskad