Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Tinder lanserar interaktiv serie – så här funkar "Swipe night"

Dela på Pinterest
Tinder lanserar en helt ny funktion kallad "Swipe night" – en interaktiv serie där dina val och beslut avgör vem som blir din match!

När Tinder kommer på tal kanske du mest tänker på att swipa höger eller vänster? Men nu lanserar appen en helt ny funktion kallad "Swipe Night" – en ganska oväntad, men innovativ nyhet.

Karena Evans, som är musikvideoregissör, har tillsammans med Tinder gjort en interaktiv serie som är ett "apokalyptiskt äventyr". Den nya funktionen är alltså en interaktiv tv-serie där dina handlingar påverkar vem du matchas med. 

I spelet får tittaren möjlighet att påverka vad som sker och ta olika beslut. I slutet matchas du sedan med de användare som har gjort samma val som du!

Så spelar du "Swipe night" på Tinder

Den nya funktionen lanseras den 6 oktober i USA där ett nytt avsnitt, som är fem minuter långt, släpps varje söndag. Mellan tiderna 18-24.00 har du alltså chans att spela det apokalyptiskt spelet i mobilappen.

Tinder menar att detta är rätt steg för att ta dejtingappen till nästa nivå.

"Dejting handlar om sammanhang och konversationer, och Swipe night känns som ett sätt att ta det till nästa nivå. Vår förhoppning är att det här kommer att uppmuntra till nya samtal baserade på gemensamma upplevelser", skriver Tinder på sin blogg.

Ännu har Tinder inte bekräftat något om en lansering i Sverige, men vi håller våra tummar!

Tinder
Foto: Tinder


Nyligen kom nyheten att Håkan Hellström släpper fler biljetter till sommarens konserter 2020. När och var finns dem att köpa? Få svaret här. 

Mer:

Så många dejter tar det innan du blir förälskad