5 tips – så lyckas du med dejtinglivet som singel

Tipsen till dig som vill bjuda ut din drömpartner på dejt. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Är du singel och går du i tankarna om att hitta den rätta, eller sitter du och väntar på att den rätta ska hitta dig?

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller? Tiden för dig som väntar på att den rätte ska hitta dig är är nu över. 2019 är året du ska ta kontroll över ditt eget dejtande och styra det åt det håll du själv önskar. 

1. Slide into the DM's 

Sociala medier är det perfekta stället att komma i kontakt med både nya och gamla bekanta. Dessutom kan du med små medel utläsa om personen i fråga är intresserad av dig. En like kan avslöja mycket. 

Men att gå och vänta på att någon ska trycka gilla på din selfie kan dröja. Därför borde du ta dig i kragen och själv höra av dig till personen. 

I Instagrams DM-funktion kan du enkelt skicka iväg ett meddelande och hoppas att personen snabbt återkopplar. Öppna konversationen med en rolig kommentar eller varför inte ett svar på personens Instastory. Tänk inte så mycket, kör bara. 

2. Gå ut och träffa folk 

Ta med dig en eller flera vänner ut i offentliga sammanhang. Sätt er på en bar och ta ett glas, spela biljard eller gå ut på nattklubb. Tänk på att oavsett vilket ställe du väljer att besöka kan vara ett steg närmare kärleken.

Ser du någon som faller dig i smaken, ta kontakt med personen. Sök ögonkontakt för att känna in om intresset är ömsesidigt, för att sedan våga dig fram till personen. Ge en komplimang eller försök att hitta något gemensamt samtalsämne.  

Skulle det ta emot att själv gå fram kan du alltid be någon annan ta kontakt med personen. Kanske vill någon av dina vänner öppna konversation med personen, eller kan bartendern tänka sig att överlämna en servett med ditt nummer på? 

3. Var öppen 

Är du stängd för andras signaler är det svårt att vara mottaglig om någon skulle ragga på dig. Gå in på Instagram, kolla igenom dina senaste bilder. 

Finns det någon där som verkar intresserad av dig och har gillat dina bilder? Har kanske någon nyligen kontaktat dig i DM? Eller har någon på gymmet gett dig ett extra långt leende alla dina senaste träningspass?

Tänk noga igenom situationer där människor försökt få kontakt med dig som verkat intresserade och var öppen för vad andra ger dig för signaler. Då kanske du inser att det där finns en potentiell person att bjuda ut på dejt som du tidigare inte tänkt på.  

4. Använd dejting-apparna

De flesta singlar har nog testat diverse dejtingappar. Många har kanske även tröttnat på att de aldrig träffar rätt. Men ge inte upp. Vem vet, till slut kanske den rätta dyker upp. Dejtingappar är ju trots allt ett naturligt ställe att träffa någon och förhoppningsvis har ni båda samma intentioner. Att testa skadar inte!  

5: Våga bjuda ut på dejt

Hur du än bjuder ut din dejt spelar egentligen ingen roll, så länge du faktiskt vågar bjuda ut personen. I slutet av dagen är det är ju trots allt bara du själv som kan göra den förändring du önskar i ditt liv. Var bara dig själv så kommer allt gå vägen. Vamos! Vad är det värsta som kan hända?


Är du intresserad av hur ditt kärleksår ser ut? 2019:s kärlekshoroskop är här. Kolla in videon nedan för att ta reda på ditt stjärnteckens kärleksår!


Mer: 

Vill du ha fler matchningar på Tinder? Den här dagen borde du Tindra

Så får du din crush att gilla dig tillbaka