"Annas pepparkakor" gör pepparkaksglass – perfekt för julfikat!

Den nya pepparkaksglassen finns att köpa i din butik. - Foto: Annas pepparkakor
Dela på Pinterest
Mmmmm... För alla som älskar pepparkakor meddelar nu "Annas pepparkakor" att de lanserar en ny god och julig smak – pepparkaksglass!

Annas pepparkakor firar 90 år och lanserar därför en alldeles speciell nyhet. Pepparkaksjätten, som säljer hundratals burkar pepparkakor varje jul, gör nu en glass! I pepparkaksglassen möts du av en krämig gräddglass och bitar av pepparkakor, hur gott?

– Det känns väldigt roligt att äntligen kunna släppa Annas pepparkaksglass. Vi ville utmana oss själva och testa något helt nytt inom en väldigt traditionell kategori, säger säger Pelle Karlson, country manager för Annas pepparkakor i pressmeddelandet.

Han fortsätter:

– Annas pepparkakor är originalet sedan 1929, och är det någon som kan leva upp till en riktigt god pepparkaksglass så är det vi. Det passar perfekt att fira vårt 90-årsjubileum med den här lanseringen.

Foto: Annas Pepparkaka

Då kan du köpa Annas pepparkaksglass i butik

Är du sugen på julfika redan nu är det bara att pallra dig till närmsta matbutik. Annas pepparkaksglass finns nämligen redan nu ute i butik.

Godis- och glassvärlden slås samman, igen. Nyligen kom även lakritsfavoriten Turkisk Peppar som lanseras i glassform. Se mer i videon.

Mer:

Nu öppnar Sveriges första hund-bageri – här kan du besöka det