Skräckfilmer med biopremiär hösten 2019

Skräckfilmer biopremiär hösten 2019
Skräckfilmer med biopremiär hösten och vintern 2019 - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vi har listat de läskigaste filmerna som har biopremiär hösten och vintern 2019.

Det kapitel 2/ It: Chapter 2

Biopremiär 6 september 2019

Till alla skräckfantasters förtjusning så är uppföljaren till "Det" även kallad "It" äntligen här! "Det kapitel 2" utspelar sig 27 år efter den första filmen i samma stad, med samma karaktärer som nu blivit vuxna. Ett måste att se!

Bild: "Det kapitel 2"

Zombieland: Double tap

Biopremiär 18 oktober 2019

Älskar du zombies och nervkittlande scener som blandas upp med ett gott skratt? Då är det här skräck-komedin för dig. Dessutom är grymma skådespelare som Emma Stone med! Se till att ha sett den första filmen "Zombieland" innan!

Bild: Zombieland: Double tap

Doctor Sleep

Biopremiär 1 november 2019

Älskar du Stephen King? Då kommer du gilla den här filmen. 39 år efter klassikern "The Shining" kommer nu uppföljaren "Doctor Sleep" där vi får följa den lilla killen "Danny Torrance" i vuxen ålder. Maximal spänning med andra ord!

Bild: Deep sleep

The Lighthouse

Biopremiär 22 november

Robert Pattinson har bytt ut huggtänderna till skepparmössa och spelar en av huvudrollerna i denna rysliga film som kommer ge dig kalla kårar i höst. Filmen handlar om två isolerade fyrvaktare på en avlägsen mystisk öde ö i New England under 1890-talet. "Huuuu" är bara förnamnet.

Bild: The lighthouse

Black Christmas

Biopremiär 13 december 2019

Det börjar närma sig jul på amerikanska College Hawthorne, samtidigt som en maskerad stalker börjar döda tjejerna på campus, en efter en. En riktig rysare i sann julanda! Skulle du våga se den på bio?

Bild: Black Christmas

Vill du ha tips på fler filmer som har premiär under hösten 2019? Se dem i videon nedanför!

Filmer med biopremiär hösten 2019