Nu finns GLÖET i två juliga smaker – då kan du köpa bubbelglöggen

GLÖET kommer i två olika smaker. - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Glöggfesten kan börja! Nu kommer GLÖET tillbaka med bubbliga julnyheter i två varianter.

Succéflaskan är tillbaka i år igen. Nu släpps GLÖET – ett bubbel smaksatt med klassiska gröddkryddor! Förra året sålde drycken redan slut i november – det gäller med andra ord att vara ute i god tid om du vill släcka törsten med denna.

Två smaker av GLÖET

Det juliga bubblet kommer i två smaker, ett rosébubbel med goda glöggkryddor såsom kanel, ingefära, kryddnejlika, körsbär, vanilj och apelsinskal. Den andra flaskan är ett mousserade vitt vin med glöggkryddor och smak av bakat äpple, ingefära, kryddnejlika, kardemumma, kanel och citrus.

– Folk har blandat glögg och bubbel på egen hand i några år men utmaningen med hemgjort ”glubbel" är att den ofta blir för söt. Vi ville ta fram ett recept som har den traditionella smaken av glögg och den festliga känslan av bubbel men utan att den blir för söt, berättar Anette Raunio, en av grundarna till företaget bakom Glöet.

Här kan du köpa GLÖET

Du hittar GLÖET på Systembolaget från den 1 november 2019. Det mousserande vita bubblet finns även att köpa via beställningssortimentet från den 31 oktober. 

Foto: GLÖET

En annan nyhet är Gin & Tonic-glöggen som nyligen har lanserats. Se när och var du kan köpa den i videon nedan.

Mer:

Blossa släpper bubbel "Sparkling & Spices" – perfekt för glöggmyset!