Blossa släpper bubbel "Sparkling & Spices" – perfekt för glöggmyset!

Blossa gör eget bubbel med julsmaker.
Blossa gör eget bubbel med julsmaker. - Foto: Blossa
Dela på Pinterest
Blossa lanserar nu ett bubbel med smak av julens goda kryddor. Om vi vill bjuda på detta på julens glöggmingel? Ja, tack!

För många tycks det vara alldeles för tidigt, men vissa gillar att smygstarta julmyset redan nu. 

Är du en av dem som älskar glöggfika och kopplar glögg samman med jul? Då kommer du älska Blossas senaste nyhet. De lanserar nu ett eget bubbel, men inte vilket som helst. Bubblet kallat "Sparkling & Spices" är nämligen bombat med massor av glöggkryddor! 

Blossa gör bubbel med glöggsmak

"Glubbel" har varit en återkommande trend inför julens festligheter och nu skapar alltså Blossa en helt egen variant. I bubblet, med 10 procents alkoholhalt, gömmer sig smaker av kardemumma, kanel och kryddnejlika med en touch av citrus. 

– Vi har uppmärksammat ett växande konsumtionsmönster på marknaden där man ofta blandat Blossas årsgångsglögg med mousserande vin. Att se personer vara kreativa med våra drycker har varit både glädjande och inspirerande. Nu tar vi fasta på denna trend och lanserar därför Blossa Sparkling & Spices som är perfekt balanserad och passar utmärkt till minglet, förrätten såväl som festen, säger Åsa Strömberg, Senior Brand Manager på Blossa.

Bubblet finns att köpa för 99 kronor flaskan via Systembolagets beställningssortiment.

Foto: Blossa

Vill du enkelt piffa upp din drink? I videon nedan visar du hur du kan göra, och det är superenkelt!

Mer:

Här är Blossas glögg 2019 – med fruktiga tropiska smaker