Därför är Bachelor-Simon inte tillsammans med Patricia

Bachelor 2019.
Det här hände med Simon och Patricia i Bachelor 2019. - Foto: TV4
Dela på Pinterest
Simon Hermansson gav sitt hjärta till Patricia i finalen av Bachelor 2019. Men hur gick det väl hemma? I klippet "Vad hände sen?" avslöjas ett och annat!

Simon Hermansson var en av årets bachelors i dejtingprogrammet Bachelor Sverige 2019. I finalavsnittet får vi se när han ger sin sista ros till Patricia och hoppet och tron om kärleken är stor. 

– Jag är lyckligt lottad som hittade dig, det trodde jag inte. Du bara kom in som en vind, sa Simon då.

Även Patricia verkade sväva på moln. Men hur gick det sedan egentligen? Spirade kärleken även hemma i Sverige? Nja, bara ett litet tag verkade det som...

Simon och Patricia från Bachelor har gjort slut

 I Vad hände sen? säger Simon att han och Patricia inte längre är ett par. Anledningen? En kväll var Simon ute med sina kompisar och Patricia befann sig på samma ställe. Men eftersom programmet ännu inte hade sänds på TV fick de inte visa att de var tillsammans. Det var när Patricia skulle ta en taxi hem och hade slagit in fel adress på sin Uber-app som Simon bad om hennes mobil. Då råkade han se ett sms från en annan kille.

– Min killkompis som jag känt i tio år, inflikar Patricia. 

Och det blev droppen för Simon. Exakt vad som skrevs i sms-konversationen verkar de ha delade meningar om. Men en sak är säker – de är inte längre tillsammans.

– Jag kände bara att ska det komma nu, då pallar jag inte. Jag har varit med om det här en gång tidigare, säger Simon.

Kärlekssagan varade alltså inte så länge för Simon och Patricia, men vi hoppas såklart att den rätta väntar runt hörnet för båda två! Se klippet där de berättar vad som hände ovan.

Läs om hur det gick för den andra bachelor-deltagaren Felix som gav sin sista ros till Johanna. Tror ni de fortfarande är ett par? Se hur det gick här!

Missade du finalavsnittet och vill se hur det såg ut när de två sista rosorna delades ut? Se klippet i videon.

Mer:

Johanna och Patricia är vinnare av Bachelor 2019

Så heter alla tjejerna från Bachelor på Instagram