Efter Bachelor 2019 – så gick det för Felix och Johanna

Bachelor 2019
Är Johanna och Felix ett par idag? - Foto: TV4
Dela på Pinterest
Är Bachelor-paret Felix och Johanna fortfarande tillsammans? I sista programmet "Vad hände sen?" avslöjar de svaret.

Felix blev den första i Bachelors historia som dök upp senare och blev bachelor nummer två. Slutvalet föll på Johanna som han tidigt fann ett intresse för.

– Jag är jätteförälskad i Felix, sa Johanna efter valet när hon tog emot den sista rosen.

Slutet gott, allting gott! Nja, inte riktigt så blev det. I det sista avsnittet Vad hände sen? gästar både Johanna och Felix studion och pratar ut om hur allt blev när de väl landade i Sverige.

– Tyvärr är vi inte tillsammans fortfarande, säger Felix.

Därför har Bachelor-Felix och Johanna gjort slut

I programmet berättar Felix att "luften gick lite ur honom" när äventyret tog slut. Han hade sedan tidigare bokat en resa och hade en förhoppning om att ta med sin nya kärlek utomlands, men han var inte "jättemedbjudande". I två veckor var han borta på egen hand och när han var tillbaka fick han inte riktigt något svar av Johanna. 

När de väl sågs var magin borta och deras relation var inte lika naturlig längre. Tiden gick och intresset svalnade. När Johanna sedan såg Felix på Grönan med andra tjejer från programmet kände hon att det var slut på riktigt. Men när programledaren Malin Stenbäck frågar vad Felix känner för Johanna idag har han inget dåligt att säga.

– Jag tycker fortfarande jättebra om Johanna och det väcker väl lite känslor när man ser det där. Så jag kan bara säga positiva saker om henne, säger han.

Så gick det för Simon och Patricia efter bachelor

Felix var ju inte den enda ungkarlen i årets program. Utan Simon fick tillsist dela ut sin ros till Patricia och de två turturduvorna lämnade programmet som ett par. Men hur gick det sen? Se om Patricia och Simon fortfarande är tillsammans här!

Råkade du missa ögonblicket då Felix gav Johanna den sista rosen? Se vad som hände i klippet nedanför.

Mer:

Johanna Ohlsson från Bachelor 2019 – 7 saker att veta

Johanna och Patricia är vinnare av Bachelor 2019