6 roliga saker att göra under en vit månad – istället för att festa

Saker att göra under en vit månad. - Foto: shutterstock
Dela på Pinterest
En vit månad är aldrig en dålig idé. Vi har skapat en bucket-list med massor av roliga saker att hitta på som inte involverar alkohol.

Att ha en vit månad är bra både för kroppen och knoppen. Även om du och dina vänner är partyprinsessor av rang så är det inte lika svårt att genomföra som det kanske verkar. Det finns massor av saker att göra där det inte behöver ingå alkohol. Här kommer några förslag från oss!

1. Gå på bio

År 2020 spås bli ett riktigt grymt bio-år. Se vilka filmer som har premiär här!

2. Ha spakväll

Gör hårinpackning, ansiktsmask och massagetåg. Så mysigt!

3. Bjud in till femkamp

Fixa ett gäng sällskapsspel och lista några utmaningar. Fixa en belöning till vinnarlaget – eller ett roligt straff till förloraren.

4. Styr en vinprovning – utan alkohol

Älskar du att avnjuta ett gott glas rött till maten? Det kan du fortfarande göra även om du väljer att avstå från alkoholen. Ha en alkoholfri vinprovning och hitta dina favoritviner.

5. Utnyttja morgonen på helgen

Istället för att ligga hemma bakis så kan ni utnyttja morgonen. Ta en långpromenad, bjud över vännerna på en mysig frukost eller åk iväg tidigt på en dagstur till en annan stad.

6. Lär er något tillsammans

 Ta den här månaden och lär er något tillsammans.

Om det skulle vara svårt att ha en hel vit månad så behöver du kanske se över dina alkoholvanor. Se fem tecken på att du borde se över din relation till alkoholen i klippet nedanför.

Mer:

15 gratis aktiviteter att göra med din kompis – när pengarna är slut