Marabou avslöjar nya smaken 2020 – då kan du köpa den i butik

Marabou havssalt i butik
Marabou släpper ny smak – mjölkchoklad med havssalt. - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Marabou har avslöjat vilken av deras nya smaker som blir först ut 2020. Och vi kommer hänga på låset till butikerna där den går att köpa.

Nytt år innebär nya smaker av Marabou. Den svenska, älskade, chokladjätten inledde det nya decenniet med en efterlängtad smak som förhoppningsvis är här för att stanna. Nämligen Marabou med smak av havssalt.

Det är få saker som gifter sig så bra som riktigt smarrig choklad och sältan från havssalt. I ett pressmeddelande skriver Marabou att den nya smaken var en självklarhet.

- Marabou Havssalt är ett givet tillskott till vår stora familj av smaker. Den subtila hinten av havssalt gifter sig perfekt med den lena mjölkchokladen, och ger en smakupplevelse som vi vet uppskattas av så många. Vi hoppas att den ska bli lika omtyckt som den varit efterlängtad, säger Niklas Larsson, varumärkesansvarig för Marabou.

Marabou havssalt blir den första nya smaken 2020. Bild: Marabou

Så när och var kan man köpa Marabou havssalt?

Den som väntar på något gott behöver inte vänta länge i det här fallet. I några utvalda butiker finns den redan tillgänglig, men först under vecka åtta kommer den lanseras brett runt om i Sverige.

Men det är inte den enda magiska nyheten som vi mottagit från Marabou den senaste tiden. För nu kan nämligen du vara med och bestämma vilken smak som ska lanseras i år. Se mer om hur du gör i videon nedanför.

Mer: Nu kan du göra din egna Marabou-smak – så här går det till