Nu kan du göra din egna Marabou-smak – så här går det till

Marabou ny smak
Skapa din egna Marabou chokladkaka under januari och februari 2020. - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Chokladjätten Marabou firar in det nya året genom att släppa en nyhet, och den är nästan för bra för att vara sann!

Se hit alla chokladälskare! Smarties, oreo och kex – ja det har vart många olika smaker genom åren om man ser till Marabous sortiment. Men allra bäst hade det ju såklart varit om man själv fick bestämma vad som ska finnas i chokladkakan, och nu har du chansen! Marabou bjuder nämligen in hela svenska folket för att vara med i tävlingen om att skapa sin alldeles egna drömchoklad. 

Mellan den 2 januari och 28 februari sätter Marabou upp en sajt där du kan komponera din egna chokladkaka. Och det gäller att tänka igenom ditt val noga, du får nämligen bara välja tre av 64 ingredienser. Men hur bedöms du då? Jo, din insats vägs utifrån din kreativitet, vilka smaker du har valt att kombinera och vad du väljer att döpa den till. 

 – Vi har jobbat otroligt länge med att få göra verklighet av detta. Vi vet att det finns ett helt gäng kreativa smakgenier bland alla chokladälskare där ute, och vi ser fram emot att ta del av deras innersta Maraboudrömmar, säger Niklas Larsson, varumärkesansvarig på Marabou.

Tre nya smaker ska lanseras 2021,och en av av dem kan alltså vara din! Mmmm... Marabou!


Behöver du inspiration på goda drinkar till nyår eller andra festligheter? Här är recept på nyårsdrinkar som du enkelt kan fixa på några minuter!

Mer:

7 anledningar till varför du borde överraska din partner med choklad