GB:s nya glassar 2020 – då kan du köpa dem i butik

Se alla GB Glaces nya glassar sommaren 2020. - Foto: Unsplash & GB Glace
Dela på Pinterest
GB Glace släpper nu sina nya glassar för 2020. Förutom en rad olika nyheter är även nostalgiglassen Igloo snart tillbaka i butik!

Årets glassnyheter från GB Glace är äntligen här och deras nya smaker och glassar ser underbara ut! Sortimentet består av fem olika nya glassar där vi bland annat ser en helt ny Magnum-glass med smak av Ruby-choklad som är gjord på en rosa kakaoböna och smakar fruktigt. GB släpper även en Tjolahoppglass med smak av vanilj och hallon som lanseras för att fira att Pippi Långstrump fyller 75 år. 

– 2020 har vi starka nyheter från färgglada, fruktiga glassar till lyxiga Magnum. Vi är först att lansera en glass med Ruby-choklad och ser fram emot att presentera Magnum Ruby. Det är såklart superkul att kunna erbjuda Igloo Cola igen efter svenska folkets önskan, säger Olivia Nilsson produktchef GB Glace i ett pressmeddelande.

Förutom glassnyheterna har GB även tagit tillbaka storfavoriten Igloo Cola. Den klassiska isglassen har tidigare funnits i sortimentet sedan 1961, men togs bort för några år sedan. Nu är den tillbaka igen!

GB:s glassnyheter sommaren 2020

Alla glassnyheter finns att köpa i butik från och med vecka 6 2020 förutom Tjolahoppglassen som kommer ut i butik vecka 14. Stay tuned!

Magnum Ruby 

Om du gillar hallon och är nyfiken på hur Ruby-choklad smakar kommer denna nyhet vara något för dig! 

Foto: Produktbild/Pressbild GB Glace

Magnum Salted Caramel and Glazed Almond 

En ny smak av de populära Magnum-glassarna bestående av salt kolaglass och glaserade mandelbitar kommer även snart att finnas ute i butik.

Foto: Produktbild/Pressbild GB Glace

Pippi Tjolahoppglass 

För att fira att Pippi Långstrump fyller 75 år har GB lanserat en pinnglass med vanilj och hallon smak som doppats i en överdrag av vit choklad. Dessutom går 1 krona per såld glass till Rädda Barnens kampanj #pippioftoday.

Foto: Produktbild/Pressbild GB Glace

Cornetto Mermaid

Den nya Cornetto Mermaid glassen är rosa och supersöt! Den är smaksatt med hallonglass och hallonsås i en rosa våffla. 

Foto: Produktbild/Pressbild GB Glace

Solero Mango 

Nya Solero Mango består av 65 procent fruktjuice och frukt. Dessutom är den veganmärkt och ser hur god som helst ut!

Foto: Produktbild/Pressbild GB Glace

Igloo Cola

Den dubbla pinnglassen med smak av härlig cola blev framröstad till svenskarnas favoritglass förra året och fick därför komma tillbaka till sortimentet i år. 


Foto: Produktbild/Pressbild GB Glace


Är du sugen på GB Glace "Fikaglass" med smak av bakverken som svenskarna älskar. Se nedan i videon! 

Mer: 

Ben & Jerry släpper cookie dough sjunks - med enbart kakdeg

Nu kommer Turkisk Peppar-glassen – här kan du köpa den