Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Somrig nyhet från Baileys med smak av jordgubbsglass

Dela på Pinterest
Baileys lanserar nu en nyhet lagom till våren. Nya Baileys Strawberries & Cream har smak av fräsch jordgubbsglass och en skvätt grädde!

Gräddlikören Baileys släpper nu en nyhet som smakar jordgubbsglass och grädde. Nya Baileys Strawberries & Cream ser somrig och härlig ut och flaskan är prydligt dekorerad i rosa med små jordgubbar på. 

– Det är den perfekta drinken när du känner för något som är i harmoni med både våren och sommaren. Baileys Strawberries & Cream passar perfekt till desserten eller som ingrediens i en cocktail, säger Malin Midhed, nordisk PR-chef hos tillverkaren Diageo.

Foto: Baileys.com

Stor efterfrågan i Sverige 

Den nya smaken lanserades för ett tag sedan i USA och även Danmark och efterfrågan i Sverige, har enligt tillverkaren varit så stor att man bestämde sig för att lansera den även här. 

– Efter att ha överösts av produktförfrågningar efter lanseringen i USA, och även i Danmark, är vi mycket glada att kunna introducera Baileys Strawberries & Cream på den svenska marknaden, säger Malin Midhed, nordisk PR-chef hos tillverkaren Diageo.

Sedan tidigare finns Baileys i en rad andra smaker. Allt i från karamell till kaffe, mandel och choklad. Baileys Strawberries & Cream finns nu att köpa i begränsad upplaga och går att beställa från Systembolagets beställningssortiment!   


Gillar du gin och vill testa ett nytt drinkrecept? Här är 2 drinkar gjorda på Explorer Pin Gin som är superlätta att göra. Se mer i videon nedan!

Mer:

Nu kan du göra din egen Marabousmak – så här går det till

Sommardrink med vin eller vodka – 4 enkla drinkrecept