Somrig nyhet från Baileys med smak av jordgubbsglass

- Foto: Foto: Look Studio/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Baileys lanserar nu en nyhet lagom till våren. Nya Baileys Strawberries & Cream har smak av fräsch jordgubbsglass och en skvätt grädde!

Gräddlikören Baileys släpper nu en nyhet som smakar jordgubbsglass och grädde. Nya Baileys Strawberries & Cream ser somrig och härlig ut och flaskan är prydligt dekorerad i rosa med små jordgubbar på. 

– Det är den perfekta drinken när du känner för något som är i harmoni med både våren och sommaren. Baileys Strawberries & Cream passar perfekt till desserten eller som ingrediens i en cocktail, säger Malin Midhed, nordisk PR-chef hos tillverkaren Diageo.

Foto: Baileys.com

Stor efterfrågan i Sverige 

Den nya smaken lanserades för ett tag sedan i USA och även Danmark och efterfrågan i Sverige, har enligt tillverkaren varit så stor att man bestämde sig för att lansera den även här. 

– Efter att ha överösts av produktförfrågningar efter lanseringen i USA, och även i Danmark, är vi mycket glada att kunna introducera Baileys Strawberries & Cream på den svenska marknaden, säger Malin Midhed, nordisk PR-chef hos tillverkaren Diageo.

Sedan tidigare finns Baileys i en rad andra smaker. Allt i från karamell till kaffe, mandel och choklad. Baileys Strawberries & Cream finns nu att köpa i begränsad upplaga och går att beställa från Systembolagets beställningssortiment!   


Gillar du gin och vill testa ett nytt drinkrecept? Här är 2 drinkar gjorda på Explorer Pin Gin som är superlätta att göra. Se mer i videon nedan!

Mer:

Nu kan du göra din egen Marabousmak – så här går det till

Sommardrink med vin eller vodka – 4 enkla drinkrecept