Två somriga drinknyheter från Kopparberg med fruktiga inslag

- Foto: Foto: Pressbilder Kopparberg
Dela på Pinterest
Kopparberg lanserar nu två drinknyheter lagom till våren och sommaren! En med fräsch jordgubbssmak och den andra med smak av syrligt äpple!

Även om värmen och drinkar på uteserveringar kan kännas långt bort dessa dagar så börjar vi sakta men säkert närma oss, och vi kan inte vänta på att få avnjuta en svalkande dryck i solens strålar. Varför inte satsa på ett alkoholfritt alternativ?

I takt med att vi närmar oss varmare dagar släpper nu Kopparbergs Bryggeri två nya och somriga drinknyheter. Kopparberg Gin Strawberry & Lime lanserades i England förra året och blev snabbt efterfrågad på den svenska marknaden. Nya Kopparberg Rosécider är å andra sidan en helt ny smak med mindre sötma än traditionell sötcider som dessutom också kommer i en alkoholfri version.

– Kort och gott så möter Kopparberg Rosé alla konsumenter som tycker att cider är för sött, oavsett om det önskar ett alkoholfritt eller alkoholhaltigt alternativ, säger Sarah Bronsman, marknadschef på Kopparbergs Bryggeri. 

Kopparberg Gin Strawberry & Lime 

Kopparberg Gin Strawberry & Lime är en somrig och fruktig gin som passar för alla festliga tillfällen. Drycken är både vegansk och glutenfri och dessutom gjord på utvalda ingredienser och naturliga fruktsmaker. Perfekt att avnjutas som den är eller att blanda till läskande drinkar. 

Foto: Kopparberg

Kopparbergs alkoholfria Rosécider  

Med smaker av syrligt äpple är denna cidern perfekt för dig som vill ha en dryck som inte är så söt. Nya Kopparberg Rosécider har mindre socker i sig än övriga cidersorter i Kopparbergs sortiment och kommer dessutom både med och utan alkohol i sig. Super bra alternativ för dig som vill ha alkoholfritt.

Foto: Kopparberg

Både Kopparberg Rosecider och kopparberg Gin Strawberry & Lime finns redan nu att köpa på Systembolaget eller att beställas i deras beställningssortiment. Kopparberg Rosécider utan alkohol finns också att köpas i dagligvaruhandeln som Coop eller Hemköp. 


Gillar du gin och vill testa ett nytt drinkrecept? Här är 2 drinkar gjorda på Explorer Pin Gin som är superlätta att göra. Se mer i videon nedan!

Mer: 

Somrig nyhet från Baileys med smak av jordgubbsglass

Sommardrink med vin eller vodka - 4 enkla drinkrecept