7 dejter att anordna hemma med din partner under coronatider

Dejter hemma att anordna
Sju dejter att anordna hemma med din partner – under coronatider. - Foto: Foto: Kate Kultsevych & nioloxs/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Sitter du och din partner isolerade hemma? Då kan det vara svårt att hålla kärleken vid liv och speciellt när man inte kan gå ut på en dejt. Här är sju dejter ni kan anordna med hemma.

Många par spenderar just nu mycket tid hemma i och med coronaviruset och det kan vara svårt att komma på idéer och aktiviteter som ni kan hitta på för att liva upp vardagen. Ännu mindre idéer på dejter att ordna hemma för att liva upp kärleksgnistan. Därför har vi listat sju dejter ni kan utföra i hemmet. 

1. Italiensk afton för två 

Satsa på en italiensk afton och gör det till en lyxig dejt hemma. Gör egengjord pizza där ni bestämmer  topping eller varför inte en god pastarätt att dela på. Vill ni lyxa till det extra mycket kan ni göra trerätters med charkbricka som förrätt och gelato-glass som efterrätt. Mums!

2. Lägg pussel tillsammans

Det kan låta tråkigt men att lägga pussel tillsammans är faktiskt väldigt rogivande och utmanande. Dessutom är det en perfekt aktivitet för ett par hemma. Hitta rätt pusselbitar, snacksa på något gott och sätt på lite stämningsfull musik i bakgrunden. 

3. Exklusiv ostprovning i köket

Varför inte köpa massa ostar eller annat gott som ni båda gillar och ordna en exklusiv provning i köket? Ni kan smaka på ostar, betygsätta dem och se vilken som är er favorit. En perfekt dejt för er som vill äta något gott och samtidigt låtsas som att ni är ute på restaurang. 

4. Spadag hemma!

Anordna en spadag hemma för dig och din partner. Sätt på ansiktsmask, mjuka morgonrockar och drick en god kopp te. Lite egentid där ni pysslar om varandra kommer bli som balsam för er relation. 

5. Utmana varandra i en speldejt

En speldejt är den perfekta dejten för er som är rastlösa hemma. Oavsett om det är TV-spel, brädspel eller kortspel, finns det oändliga variationer att sysselsätta sig med. Utmana din partner i Monopol och se vem som vinner mest pengar? Eller varför inte ett spännande TV-spel där ni kan tävla mot varandra? Förloraren får såklart ta disken för kvällen!

6. Tälta i vardagsrummet

Har ni det extra tråkigt och inte riktigt vet hur ni ska få den där extra gnistan till ert förhållande just nu? Ta fram några lakan, en madrass och bygg upp ett tält i vardagsrummet. Se till att ni får med TVn eller en dator in i tältet så att nu kan kolla på en bra film eller serie. Supermysigt!

7. Ha frukostdejt i sovrummet

Turas om på helgerna eller om ni har sovmorgon på vardagarna, med att duka upp frukost och servera i sängen. Färskpressad juice, en god macka och mysigt sällskap i sovrummet kommer definitivt få er kärlek att spira ännu mer. Om inte det, så lite extra smulor i sängen. 


Genom kroppsspråk, detaljer i sms och andra små tecken så kan du avslöja att någon är intresserad av dig. Nu berättar tjejer om hur de avslöjat att någon varit kär i dem. Se mer i videon nedan. 

Mer: 

6 tips på hur du kan umgås med dina vänner – på distans

5 saker du kan göra hemma om du är rastlös