Här är de största svenska kändisarna på TikTok – med miljontals följare

Här är fem svenska stora TikTok kändisar med miljontals följare. - Foto: Foto: Look Studio och Mehaniq/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Med över en miljard användare har appen TikTok tagit över världen med storm och den blir allt mer populärare för varje dag. Här är allt du behöver veta om personerna bakom Sveriges mest framgångsrika konton.

Appen Tiktok används idag av folk runt om i hela världen och är underhållande för både små och stora. Men vad går egentligen TikTok ut på? Jo, genom att ladda upp korta videoklipp, ofta med välkända låtar där man antingen sjunger, dansar eller gör något annat kreativ. Dessutom finns det en del användare som fått stort genomslag. 

Här är de fem största svenska kändisarna som slagit igenom på TikTok. 

1. Izaandelle

Med 5 miljoner följare har tvillingarna Iza och Elle idag Sveriges största Tiktok-konto. År 2016 upptäckte syskonen Musical.ly som appen tidigare hette, och hade till en början varsitt konto innan de startade ett gemensamt. Allt eftersom de la upp olika klipp där de dansade bland annat, fick deras konto stor spridning och idag är de kända världen över. 

2. Amanda Edmundsson

Den 18-åriga svenska influencern Amanda Edmundsson har 2,8 miljoner följare och anses ha Sveriges näst största Tiktok-konto. Hon lägger upp allt ifrån danser till skönhetstips och roliga igenkännings-klipp som har lockat många följare. 

3. Nathalie Danielsson 

På bara tre år har 19-åriga influencern Nathalie Danielsson, även kallad Nattid, fått hela 2,4 miljoner följare på sitt TikTok-konto. Förutom att va en av de största profilerna på TikTok är Nathalie även stor på Instagram och Youtube där hon har sin egen kanal. 

4. Freja 

16-åriga Freja har 2,7 miljoner följare på TIkTok och är till skillnad från de andra på topplistan, något okändare. Freja lägger upp mycket blandade videosar och har nästan en miljon visningar på varje klipp. Det hon är mest känd för är klipp med en så kallad slowmotion effekt. 

5. Theo Haraldsson

Du kanske känner igen namnet Theo Haraldsson? Det är inte så konstigt. Den 14-åriga killen som även kallas för Theoz är inte bara stor på Tiktok med sina 2,1 miljoner följare, han är även en framgångsrik sångare som haft en rad olika hits. Låten "Het" blev till och med den näst spelade musikvideon på Youtube i Sverige år 2018. 


Många konserter och evengemang har blivit inställda på grund av coronaviruset. Därför arrangerar nu Lady Gaga tillsammans med WHO en livesänd gala som ska upplysa om viruset och sprida lite ljus i dessa svåra tider! Se mer i videon nedan. 

Mer:

#SafeHandschallenge - den nya virala utmaningen här!

Dolly Parton challenge - se kändisarnas tolkningar här

App