6 spännande filmer med en oväntad tvist (som du måste se!)

Gillar du filmer med en tvist? Då måste du se dessa. - Foto: Foto: Roman Samborskyi & Standretv/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Är du en av dem som älskar filmer med en dramatisk plot twist? Då har du hamnat helt rätt! Här har vi listat 6 thrillerfilmer med en oväntad tvist!

1. Fractured

Handling: Ray Monroe och hans fru Joanne är med om en olycka med sin dotter och åker till akutmottagningen. På plats skickas dottern iväg för att ta flera prover och samtidigt försvinner både hon och Joanne plötsligt. Rays oro förvandlas snart till ett desperat sökande efter familjen och sanningen om vad som hänt dem.

Finns att se på Netflix!

2. Shutter Island

Handling: När polisen Teddy Daniels får ett fall som ska utredas beger han sig tillsammans med sin kollega till en ö. Väl på plats på ön får utredningen en oväntad vändning och Teddy upptäcker allt fler chockerande saker. 

Finns att se på HBO!

3. Gone Girl

Handling: När paret Nick och Amy Dunne ska fira sin femte bröllopsdag försvinner Amy plötsligt under mystiska omständigheter. Misstankar om mord undersöks och Nick blir snabbt den huvudmisstänkta. 

Finns att se på Netflix!

4. In The Shadow Of The Moon

Handling: En polis i Philadelphia försöker lösa fallet med en gåtfull kvinnlig seriemördare som använder sig av förbryllande metoder.

Finns att se på Netflix!

5. A Cure For Wellnes

Handling: En ambitiös man skickas iväg till ett mystiskt "Wellness Centre" på en undangömd plats i Alperna för att hämta hem sin chef. När han anländer börjar mystiska saker att ske som gör att han blir misstänksam att det är något som inte stämmer. 

Finns att se på Netflix!

6. Glass

Handling: David Dunn jagar en man som är känd under pseudonym namnet "The Beast". Samtidigt dyker den mystiske mannen Elijha "Mr Glass" Price upp och ställer till det. Elijha sitter nämligen inne med en hel del hemligheter som är livsviktiga för både David och "The Beast".

Finns att se på Viaplay!


Gillar du poddar och vill lyssna på något roligt när du är hemma under coronatiden? Här har vi listat sex tips på poddar som garanterat kommer få dig att skratta och le! Se mer i videon nedan. 

Mer:

5 populära serier på SVT du måste se

Eagles får en tredje säsong – här är allt du måste veta