5 nya filmer på Netflix i juni 2020

Netflix juni 2020
Nya filmer på Netflix i juni 2020.
Dela på Pinterest
Är du sugen på att lägga dig i soffan och titta på en riktigt bra film? Då har du kommit helt rätt! Här är 5 nya filmer på Netflix som finns att se i juni 2020.

1. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga 

Datum: 26 juni 

Handling: Två småstadssångare tar chansen att uppfylla drömmen om att delta i världen största musiktvälning, Eurovision Song Contest. Hur det går? Ja, si så där!

2. Choked: Money Talks

Datum: 5 juni

Handling: En bankanställd som plågas av sin arbetslösa mans skulder och sina egna krossade drömmar hittar en hemlig, till synes helt obegränsad källa med pengar i sitt hem.

3. Lost Bullet

Datum: 19 juni 

Handling: En väldigt skicklig mekaniker blir oskyldigt anklagad för mord. Det enda som kan bevisa hans oskuld är kulan från brottet – som sitter kvar i en försvunnen bild. 

4. The Last day of American crime

Datum: 5 juni 

Handling: Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en historisk stöt i verket. 

5. Da 5 Bloods 

Datum: 12 juni 

Handling: Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnamn långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. 


Sexköp och prostitution är ett ämne som ständigt diskuteras och uppmärksammas. Här är därför 6 tips på poddar och dokumentärer som handlar om just det! Se mer i videon nedan. 

Mer:

7 roliga filmer på Netlix som kommer få dig att skratta