Senaste skönhetstrenderna 2020 – att satsa på

- Foto: Foto: DKSStyle & andersphoto/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Vad ska man satsa på när det kommer till de senaste skönhetstrender 2020? Svaret stavas markerade läppar, fokus på ögonbryn och mängder av pastell!

När det gäller skönhet finns det mängder av trendiga, populära och roliga saker att göra. Allt ifrån att måla naglarna i en speciell färg till vilken hudvård som ger dig rätt resultat. Här är fem skönhetstrender att satsa på 2020. 

1. Browlift

Något som trender just nu är browlift. Att göra ett browlift innebär att man med hjälp av en speciell vätska och metod borstar upp brynen så att det ser större och buskigare ut. Metoden syns nu överallt på sociala medier och har blivit allt mer populär. 

Foto: Creative Lab/Shutterstock.com

2. Lashlift

Precis som med browlift tar man hjälp av en speciell vätska och metod för att få ögonfransarna att stå upp och se längre. Det går antingen att göra själv eller på en salong och är den perfekta skönhetstrenden för dig som inte vill ödsla med att kleta på mascara varje morgon. 

Foto: Luca Ponti/Shutterstock.com

3. Ögonfransserum

Om du istället inte vill göra ett lashlift kan du köpa ett ögonfransserum som på senare tid har blivit allt mer vanligare. Serumet hjälper till fransarna att snabbare växa sig längre och allt du behöver göra är att applicera en vätska varje dag längs fransraden. Smidigt och enkelt!

Foto: Pravosudov Yaroslav/Shutterstock.com

4. Pastell naglar

Ingen kan ju ha missat att årets färger stavas pastell? Vi ser pastell på allt ifrån kläder till accessoarer och på naglarna. Helst i en av varje färg på varje nagel eller med något kreativt mönster. Låt fantasin flöda och pryd dina naglar med våriga färger som garanterat kommer göra dig glad. 

Foto: andersphoto/Shutterstock.com

5. Markerade läppar

Markerade läppar och synliga konturer är en tydlig trend under 2020 men också under förra året. Gärna i kombination med ett tjockt lager glans för den där extra lyxiga känslan. Satsa på en läppenna i en härlig varm ton!

Foto: Mauro Del Signore/Shutterstock.com


Bara för att du kan dela allt med din bästis betyder det inte att du borde göra det... Se upp för det här! Se mer i videon nedan. 

Mer:

Här är de trendigaste frisyren våren 2020

8 modetrender våren och sommaren 2020