6 romantiska frierier från kändisar vi minns

Kändisar som friat
Kändisfrierier vi minns lite extra. - Foto: Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com och Stellapictures.se
Dela på Pinterest
När kändisar friar tenderar de att slå på stort och det finns vissa frierier vi aldrig glömmer. Här är 6 stycken frierier från både svenska och amerikanska kändisar som definitivt får oss att längta efter en ring på fingret!

1. Samir Badran & Julia Sundqvist

Under direktsändningen av tv-programmet Talang tog tv-profilen och programledare Samir Badran tag i saken och friade till sin flickvän Julia Sundqvist. Med nervösa steg klev han fram till sin flickvän som satt i publiken, plockade fram en ring och friade. Julia svarade givetvis JA och kramade senare om sin blivande man. 

2. Kim Kardashian & Kanye West

På ett stort baseballstadium i USA valde rapparen Kanye West att fria till Kim Kardashian. Inte nog med det, han hade även hyrt in en hel orkester som spelade Kims favoritlåt och dessutom bjudit in familj och vänner och till och med anordnat en fyrverkeri show. Så coolt frieri!

3. Nicole Falciani & Eric Saade

Sångaren Eric Saade friade till sin Nicole Falciani på nyårsafton i Dubai. Under parets semester befann de sig hos ett par kompisar för nyårsfirande när Eric gick ner på ett knä på en vacker sandstrand och frågade den efterlängtade frågan. Svaret blev såklart JA. 

4. Ludacris & Eudoxie Mbouguiengue. 

Musikern och skådespelaren Ludacris friade med pompa och ståt minst sagt. Han tog med sin numera fru Eudoxie Mbouguiengue på en flygtur i ett jetplan. Under tiden som de flög över en stor äng där han hade skrivit "Vill du gifta dig med mig?", gick han ner på knä och friade. I Ellen de Generes show berättade Ludacris om det lyckade frieriet. 

5. Marc Jacobs & Charly Defransesco

Modedesignern Marc Jacobs friade till sin Charly på ett väldigt kreativt sätt. Nämligen med en flashmob på deras favoritrestaurang Chipotle. Som en årlig tradition brukar paret äta middag på den mexikanska restaurangen och för att slå ihop två flugor i en smäll bestämde sig Marc Jacobs år 2018 för att äntligen fria. Hans pojkvän Charly svarade givetvis JA!

Det finns frierier och så finns det frierier. Influencern Michaela Fornis kille, Damon, står nog för årets sötaste i alla fall. Se mer i videon nedan. 

Mer:

Nu svarar Nicole Falciani på fansens oro om bröllopet

Love is Blind får en säsong 2 (vi jublar inombords!)