Love is Blind får en säsong 2 (vi jublar inombords!)

Love is Blind på Netflix får en säsong 2. - Foto: Unsplash & Stella Pictures
Dela på Pinterest
Är kärleken blind? Det är en fråga vi forfarande ställer oss. Nu är det klart att den populära serien Love is Blind får en säsong två!

Love is Blind har varit en stor snackis sedan serien dök upp på streamingtjänsten Netflix. Är du en sucker för kärlek och helt har missat detta? Då borde du slå på det första avsnittet direkt.

Men vad handlar den egentligen om då? Jo, i serien är det både män och kvinnor som dejtar, utan att se varandra. De förlovar sig sedan och säger ja till att leva ett liv tillsammans – innan de ens har träffats på riktigt. 

Love is Blind får säsong 2 och 3

I säsongen får tittarna följa allt från dag ett och hur relationen utvecklar sig fram till bröllopsdagen. Håller de ihop eller går de isär? Nervkittlande? Ja! 

Twitter meddelar nu filmjätten att dejtingprogrammet inte bara får en andra säsong, utan även en tredje. Ännu har inga premiärdatum spikats, men vi väntar och ställer oss återigen frågan: Is love really blind?


Är ditt förhållande så bra som det kan bli? Relationsexperten Gary W. Lewandoski Jr har sammanställt tio frågor som avslöjar om ni har kärleksgnistan kvar. Se mer i videon.

Mer: 

4 misstag nygifta gör första året – enligt experter