Så mycket bättre 2020 – här är artisterna som deltar

Artister så mycket bättre
Här är artisterna som är klara för Så mycket Bättre 2020. - Foto: Foto: Stellapictures.se
Dela på Pinterest
Succéserien Så mycket bättre är snart tillbaka för ytterligare en säsong och vi kan knappt bärga oss. Här är de artister som bekräftats är med i Så mycket bättre 2020.

Äntligen har snart en ny säsong av Så mycket bättre premiär och denna gång kommer både nya artister och gamla deltagare att vara med. I TV4:s Nyhetsmorgon bekräftades bland annat häromdagen att Benjamin Ingrosso, Plura Jonsson och Markus Krunegård är några av de som ska delta. Men också nytillskottet och den något mer okända låtskrivaren Ana Diaz. 

– Det är lite nervöst, såna här sammanhang i och med att det är en stor produktion och jag inte är supervan vid det. Men jag tyckte att det lät så spännande. Saker som jag blir rädd för är jag intresserad av, säger Ana Diaz i ”Nyhetsmorgon”.

Artister som är klara för Så mycket bättre 2020

Årets säsong kommer gästas av både nya artister men också återvändande artister som varit med tidigare. Nytt för i år är att ingen artist har en helt egen dag så vem som ska tolka vad kommer bli en överraskning. Dessutom kommer både Plura Jonsson, Markus Krunegård och Ana Diaz att vara med under alla dagar. 

Benjamin Ingrosso

Låtskrivaren, artisten och superstjärnan Benjamin Ingrosso är klar för Så mycket bättre 2020. Benjamin som vann Melodifestivalen 2018 med låten "Dance You Off" är den yngsta deltagaren i årets upplaga. 

Foto: Stellapictures.se

Ana Diaz

Ett något okänt namn är Ana Diaz som främst är låtskrivare. Hon har skrivit låtar till superstjärnor som Jennifer Lopez, David Guetta och Britney Spears och medverkar för första gången i årets program av Så mycket bättre. 

Foto: Fredrik Sandberg/TT.se

Lisa Nilsson 

Sångerskan Lisa Nilsson som är mest känd för låten "Himlen runt hörnet" var med för första gången i Så mycket bättre år 2015. Hon kommer representera en av de "gamla" deltagarna från serien och är därmed med för andra gången. 

Foto: Roja Studios/Stellapictures.se

Markus Krunegård

Artisten och låtskrivaren Markus Krunegård som slog igenom i banden Laksoo och Hets innan han blev solosångare, är med för första gången i Så mycket bättre. 

Foto: Hanna Franzén/TT.se

Plura Jonsson 

Även författaren, låtskrivaren och sångaren Plura Jonsson återvänder till årets säsong av Så mycket bättre. Plura som har varit verksam artist sedan han var med och grundande bandet Eldkvarn var med i programmet för första gången år 2010.

Foto: Christine Olsson/TT

Helen Sjöholm 

Sångerskan och musikalartisten Helen Sjöholm som fick sitt stora genombrott i musikalen "Krisitna från Duvemåla" är även hon klar för Så mycket bättre 2020. 

Foto: Leif R Jansson / TT

Lili & Sussie

Sångduon och systrarna Lili & Sussie har haft stora framgångar inom svensk musik. !987 slog duon igenom med singeln "Oh Mama" och i år är det med i Så mycket bättre för första gången. 

Foto: Claudio Bresciani / TT.se

Jacob Hellman 

Jacob Hellman är sångaren som hade en snabbt men populär karriär år 1089 då han debuterade med albumet "....och stora havet". Hellman försvann sedan och frågor kring art han tog vägen är många. I år är man för första gången i Så mycket bättre och kanske besvarar han några av dessa funderingar. 

Foto: Bertil Persson/TT.se

Tommy Körberg

Den folkkära sångare och skådespelaren Tommy Körberg är med för första gången i Så mycket bättre. Tommy slog igenom med låten "Judy min vän" i Melodifestivalen och har haft en lång och framgångsrik karriär sedan dess. 

Foto: Stellapictures.se

Newkid

Pop och RB&B sångaren Newkid är mest känd för singeln "Mi Amor" som släpptes år 2019. Han har beskrivits som "den starkare lysande stjärnan" och har över 35 miljoner stream på Spotify. I år är han med i Så mycket bättre för första gången. 

Foto: Johan Valkonen/Stellapictures.se

Silvana Iman

Silvana Iman är rapundret som debuterade med albumet "Rekviem" 2013. Med starka låttexter har Silvana blivit det hetaste namnet i hiphopen/rappen och är i år med för första gången i Så mycket bättre. 

Foto: ADAM IHSE / TT

Loreen

Loreen slig igenom när hon vann Eurovision Song Contest 2012 med låten "Euphoria" som blev en värlshit. Sedan dess har hon släppt ytterligare låtar och turnerat runt i hela Europa. Nu är hon med för första gången i Så mycket bättre. 

Foto: Magnus Liljegren / Stella Pictures


Ser du och din partner på tv-serier tillsammans? Då förbättrar ni ert förhållande! Ja, i alla fall enligt en studie. Se mer i videon nedan. 

Mer: 

6 spännande filmer med en oväntad tvist (som du måste se!)

5 populära serier på SVT du måste se