Swish lanserar en ny funktion – så fungerar den

- Foto: Foto: Unsplash/Paul Hanaoka
Dela på Pinterest
Snåljåpens tid är äntligen förbi. I alla fall enligt Swish som nu lanserar en helt ny funktionen där snåljåparna inte längre kommer undan. Här är allt du behöver veta!

Har du tröttnar på tomma löften från vänner och familj som säger att de ska swisha dig pengar senare, men sen händer inget? Vi med! Tur nog är den tiden snart förbi för nu lanserar Swish en helt ny funktion vid namnet "Förfrågningar". Och den nya funktionen kommer underlätta att driva in just dem där skulderna man aldrig får in på kontot. 

– Vi lanserar den nya funktionen eftersom vi sätt en stor efterfrågan från användare under lång tid. Funktionen kommer att göra det snabbare och smidigare att få tillbaka pengar för de utlägg man gjort åt vänner och familj, Sofia Norén, Communication & Growth Manager på Swish.

Så fungerar Swish nya funktion 

Den nya funktionen innebär att du kan skicka förfrågningar via appen till personer som inte har betalat dig eller som har "glömt" att swisha tillbaka pengar. 

Genom att gå in på appen kan du nu välja att skicka en betalförfrågning där du fyller i det belopp du önskar och eventuellt ett meddelande. Den personen du skickar till får förfrågningen till sin telefon och kan sedan godkänna betalning genom att signa in på BankID. 


Hur pratar man med sin partner om pengar och vad ska man egentligen ta upp? Här är en lista med 4 tips från ekonomiexperten! Se mer i videon nedan. 

Mer:

8 livsstilsappar du måste ha!

Vill du spara pengar? Då borde du följa dessa 8 steg