8 livsstilsappar du måste ladda ner

Foto: Unsplash - Foto: Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vill du ha hjälp med träningen, spellistan eller dejting? Här listar vi de 8 bästa och populäraste apparna som du bara måste ha i vardagen.

1. Tinder: Letar du efter den perfekta dejten? Med hjälp av den senaste appen Tinder kan du med några mobilklick få kontakt med din drömman, eller alla fall bilden av honom. Om du är singel och ännu inte testat den populära appen, do it!

2. Shape up: En smidig hälsoapp för den som vill börja leva mer hälsosamt. Du skriver in hur mycket du vill gå ner, hur mycket du vill träna och vad du vill äta. Sedan hjälper appen dig med den informationen som du behöver för att nå din drömvikt. 

3. Omni: Om du vill spara lite tid när du scrollar igenom dagens nyhetsflödet finns appen Omni. Den hjälper dig att nå just de nyheterna som du är ute efter och på så sätt vinner du tid om du är på resande fot och gör en tillfällig uppdatering. 

4. 7 minuts workout: Får du några minuter över varför inte passa på att göra ett snabbt tränings pass. Med hjälp av träningsappen 7 minuts workout hittar du mängder av smidiga övningar som är effektiva och går snabbt att utföra hemma på några minuter. 

5. Periodical - menskoll: Vi tipsar om appen Periodical. Den hjälper dig att hålla koll på din mens och att lära känna din kropp! Med hjälp av appen kan du veta hur din menscykel ser ut och varför du reagerar som du gör.

6. Swisch: Hur underbar är inte swishappen!? Du kan snabbt och enkelt föra över pengar till dina vänner med hjälp av ett mobilnummer. Så är du ute och äter middag med ett stort gäng eller köper en gemensamma present med någon så är det bara att swisha över pengarna. Hur smidigt?

7. Shazam: Den absolut bästa musikappen där du samlar spellistor, musikinspiration och andra roliga musiktips. 

8. Koka ihop: Saknar du inspiration till vilken mat du ska laga? Då är det bästa tipset att ladda ner en bra matlagningsapp. Vårt bästa tips heter Koka ihop. En app som listar mängder av billiga och bra recept. 

Har du hört en låt och bara måste veta titeln, nu nu NU?! Här är de bästa apparna för att enklast spåra musiken via din mobil. Se mer i videon nedan. 

Mer: 

Så blir du proffs på att ta selfies

Topp 3: Bästa gratis träningsapparna 2020