Kim Kardashian och Kanye West – återförenade?

Kim Kardashian och Kanye gick skilda vägar förra året. - Foto: Stella Pitctures
Dela på Pinterest
Enligt internationella medier ska Kim Kardashian och Kanye West har setts gå sida vid sida under sonens Saint fotbollsmatch i Los Angeles.

Affärskvinnan Kim Kardashian och rapparen Kanye West gifte sig år 2014 och har tillsammans 4 barn – North, 8, Chicago, 4, Saint, 6 och Psalm, 2. Förra året valde paret att gå skilda vägar men det är först i år som skilsmässan godkändes i rätten. 

Kanye West anklagat Kim Kardashian

Efter skilsmässan har det nog inte undgått någon att det uppstått problematik mellan ex-makarna. Kanye har under den senaste tiden anklagats för att trakassera sin exfru Kim Kardashian på sociala medier. Det är anklagelser där han uttrycker starkt hur Kim försvårar för honom att träffa deras gemensamma barn. Bland annat startade Kanye en livesändning på Instagram där han menade att Kim hindrat honom från att vara med under deras dotter Chicagos födelsedagskalas. 

– Jag ringde Kim, jag messade barnflickorna. Ingen ville ge mig adressen till min dotters födelsedagskalas som pågår just nu, sa rapparen live till sina drygt 10 miljoner Instagramföljare.

I en livesändning berättade han även hur mycket detta har påverkat hans hälsa på ett destruktivt sätt men att han i år ska ta kontroll över situationen och förklarar att han är en bra pappa.

Tillsammans har paret 4 barn. Foto: STELLA Pictures

Ex-makarna återförenas – för barnens skull

Ex-paret har nu setts ihop under sonens Saint fotbollsmatch i Los Angeles. Enligt internationella medier ska anledningen vara att de gör det för barnens skull. Under matchen ska de enligt uppgifter ha hållit sams, men hållit ett behörigt avstånd till varandra. 

Kanye log under tiden han filmade sonens match samtidigt som Kim satt till rätt i en hopfällbar campingstol. Dessutom var äldsta dottern North och yngsta dottern Chicago vara på plats. Efteråt ska Kim, Kanye och barnen ha ätit snacks och promenerat tillbaka till sina bilar tillsammans. 

Nedan hittar du bilderna som postats på flertalet kändis- och fankonton på Instagram!

Vem vet kanske det blir Kim och Kanye igen trots allt? Vad tror ni?

Mer: 

Det här jobbade kändisarna med –  innan de blev kända

6 romantiska frierier från kändisar vi minns