Mest läst

Ellinor Löfgren: "Jag drack vin när jag var gravid"

Melina Criborn och Ellinor Löfgren har startat podden "Inga beiga morsor". - Foto: STELLA PICTURES/
Dela på Pinterest
Förra veckan hade podden "Inga beiga morsor" med Melina Criborn och Ellinor Löfgren premiär. I första avsnittet berättar Melina bland annat att hon gör knipövningar, och Ellinor att hon drack vin under sin graviditet.

Förra veckan, den 31 mars hade podcasten "Inga beiga morsor" premiär. En podd med influencerna och småbarnsföräldrarna Melina Criborn och Ellinor Löfgren, och som de själva beskriver på Instagram pratar de om allt från situationer i vardagen, föräldraskap, ideal på Instagram och ofiltrerade sanningar om livet. Tillsammans vill de visa att livet inte tar slut bara för att man blivit mamma.

Ellinor Löfgren: "Drack vin när jag var gravid".

I första avsnittet berättar de att de inte kände varandra sen innan, men att de har stött på varandra ute några få gånger och att podden är ett sätt för dem att lära känna varandra. De inleder med att berätta om sina dolda sidor, och det är tydligt att de är olika då bland annat Melina säger att hon vill vara ren och fräsch och att det för henne är en självklarhet att göra knipövningar. Samtidigt som Ellinor förklarar att hon är lat och inte bryr sig så mycket om att hålla underlivet rent och att borsta tänderna. 

Något som Melina Criborn och Ellinor Löfgren är att de båda älskar vin. Ellinor berättar att hon är så förtjust i det att hon inte kunde hålla sig borta under sin graviditet. Hon förklarar att hon inte drack mängder utan att hon kunde sippa på ett glas under flera timmar under enstaka tillfällen. 

Något som Melina Criborn och Ellinor Löfgren har gemensamt är att de båda älskar vin. 

– Jag drack vin när jag var gravid, berättar hon i podcasten.

Podden släpps varje torsdag och hittas där poddar finns! 

Lyssna på första avsnittet här!


Mer: 

Snygga tjejer vi minns från film och TV-serier