Den här artikeln är ett utkast

Bianca Ingrossos ord om Hanna Fribergs pojkväns otrohet

Hanna Fribergs pojkvän var otrogen. - Foto: Hanna Fribergs/Instagram
Dela på Pinterest
Under dagens poddavsnitt i Måndagsvibe med Hanna Friberg och Lovisa (Lojsan) Wallin berättar Hanna att hennes pojkvän varit otrogen.

Det har nog inte undgått någon att Hanna Friberg, 27 varit singel i flera år, men tidigare i år kom Hanna ut med att hon träffat en kille. Det fick en stor vändning. I dagens poddavsnitt i Måndagsvibe med Hanna Friberg och Lojsan Wallin får vi höra att hennes pojkvän varit otrogen. 

Hanna Friberg: "För två veckor sedan blev jag dumpad i källaren. Han var otrogen"

I poddavsnittet berättar Hanna att hon blev dumpad för två veckor sedan, och förklarar att det var under den tiden som hon var som allra kärast. Hanna beskriver att hon började känna sig 100% trygg i förhållandet och funderade på att presentera honom för hennes familj, men det var då som han gav tillbaka nycklarna han fått av Hanna och dumpar henne i källaren efter att det kom fram att han varit otrogen. 

– För två veckor sedan när jag kände mig som mest kär, när jag verkligen släppt in honom i mitt liv och funderat på att presentera honom för min familj, men då för två veckor får jag samtalet där jag får höra att han frågat om han får åka hem till en annan tjej som han tidigare träffat, säger hon. 

Hanna Friberg förklarar att hon konfronterade honom men att han nekade till allt. Lite senare visade det sig att han gav tillbaka nycklarna till hennes och dumpade henne. 

– Han gav tillbaka mina nycklar till lägenheten som jag till honom på "Alla hjärtans dag" och sen han dumpar mig i källaren, säger hon i poddavsnittet.

Vidare förklarar Hanna Friberg att hon inte fattade någonting. 

– Jag fattade ingenting just då, för jag trodde att vi skulle fixa hela situationen. Sen då på lördagen när jag gått in i den här bubblan så får jag höra att han skrivit till en annan tjej också som jag vet att han legat med innan och en bekant till mig. Så jag känner mig så jävla förnedrad och dum när jag får höra det här. Då gick jag från ledsen till arg jäkligt fort, säger hon. 

Hanna Friberg säger att hon inte kunde få tag på honom efter det och bestämde sig därför att skriva en lång text till honom. Något som Lovisa Wallin, 29 uttrycker som "Det är det bästa du har skrivit". 

– Det är det bästa du skrivit. Det är så moget. Det är en så cool grej med dig, att du skickar iväg ett sånt sms är så fint och stort, uttrycker Lovisa Wallin i poddavsnittet.

I sms:et ska Hanna Friberg ha avslutat det med att skriva att hon är tacksam över de månader som de fick tillbringa tillsammans och att hon inte ångrar något. 

Bianca Ingrosso visar sitt stöd i Instagram Story

Reaktionerna har varit många och flera har visat sitt stöd. En av dem var entreprenören och influensern Bianca Ingrosso, där hon hyllar Hanna Friberg på sin Instagram Story. 

Se Biancas Story här!

Bianca visar sitt stöd på Instagram story. Foto: Bianca Ingrosso

För att lyssna på dagens avsnitt av Måndagsvibe, klicka här!'

Läs mer: 

Hur lång tid tar det att bli kär? Här är svaret!

Det här ska du aldrig ta på dig på första dejten!