Efter missfallet: Nu väntar Måns och Ciara Zelmerlöw barn igen

Gravidlycka för Ciara och Måns Zelmerlöw. - Foto: STELLA Pitctures/JariKantola
Dela på Pinterest
Måns och Ciara Zelmerlöw har upplevt flera missfall de senaste åren. Men nu låg turen på deras sida och paret väntar nu sitt andra gemensamma barn.

Paret har tillsammans sonen Albert Zelmerlöw, 3. Ciara Zelmerlöw har dessutom från ett tidigare förhållande – Archie Jason, 8. 

Ciara och Måns Zelmerlöw väntar sitt andra gemensamma barn 

Måns Zelmerlöw berättar i ett inlägg på Instagram att han och frun Ciara Zelmerlöw väntar sitt andra barn. I inlägget skriver Måns med största sannolikhet om de tidigare olyckliga graviditeter som paret fått genomlida. 

– De senaste åren har varit fyllda av glädje men också sorg när livet inte har blivit det vi hade velat. Dags att få upp hoppet igen.  Vi håller alla tummar vi har!, skriver Zelmerlöw.

Även Ciara Zelmerlöw uttalar sig på sin Instagram och skriver och tackar för allt stöd från fansen. 

Drabbades av flera missfall

Tidigare har paret drabbats av ett flertal missfall. Något som de båda varit öppna med på sina sociala mediekanaler. I ett inlägg från augusti 2020 skriver bland annat Ciara Zelmerlöw om sina tankar och att paret drabbats av två missfall under ett år. 

– Det har varit hemska dagar, så jag vill bara berätta varför jag varit tyst. Tragiskt nog har vi förlorat vår lilla bebis. Detta är det andra ‘tysta missfallet’ vi har fått uppleva under detta år, skrev Ciara på sin Instagram.

Nu håller vi på Modette våra tummar och tår för att det ska bli en lyckosam graviditet för Måns och Ciara Zelmerlöw den här gången!

Mer: 

Drömmer du om att du är gravid? Det här betyder det!