Terapin förändrade Harry Styles syn på sitt sexliv "Inte som Formel 1"

Harry Styles om hur terapin har hjälpt honom. - Foto: STELLA Pictures/Splash News/ddp/Planet Photos
Dela på Pinterest
Harry Styles öppnar upp sig om terapin och och hur den har hjälpt honom hitta tillbaka (och hur den har hjälpt honom att hitta tillbaka. Läs här!

Harry Styles karriär startade redan som 16-åring när han var med i X-Factor 2010, då som en av medlemmarna i pojkbandet One Direction Idag är han 28 år och gör en minst sagt strålande solo-karriär. För några veckor sedan släppte han låten "As it was" som blivit en riktig hit världen över. Låten handlar om hur artisten tog sig igenom negativa tankar och känslor med hjälp av terapi. 

Harry Styles accepterar livet 

Under en intervju med Better Homes Gardens berättade han om sin upplevelse av terapi. 

– Jag trodde att terapi betydde att man var krossad. Jag ville vara den som sa att jag inte behövde det, säger han i intervjun. 

Vidare menar Styles att terapin har förändrat hans liv till det bättre. Detta för att han nu öppet kan skratta och gråta utan att tycka att det är jobbigt. 

– Jag tror att jag kan acceptera att leva, vara lycklig, uppleva saker som gör ont. Det är det mest levande man kan göra, säger han. 

Harry Styles: "Det är inte som Formel 1"

Harry har under den senaste tiden blivit allt mer öppen och ändrat sin syn på sin musikkarriär och sitt sexliv. Något som han tidigare skämts för att prata om. Styles ska bland annat ha sagt att han först trodde musik handlade om att skapa låtar som säljer och kände sig pressad på grund av det. Men nu säger han att han enbart skapar musik för hans egen skull och nöje. 

– Du kan inte vinna i musik. Det är inte som Formel 1, berättar han i intervjun. 

Han fortsätter: 

– Därför är det så viktigt att bli bekväm i något som gör dig lycklig. Jag tyckte bara att det var så befriande. Jag vill bara göra saker som är rätt, som är roliga, när det gäller processen, som jag kan vara stolt över länge, som mina vänner kan vara stolta över, som min familj kan vara stolta över, som mina barn kommer att vara stolt över en dag. 

Läs mer: 

Konserter i Stockholm 2022 – hela listan med livespelningar

Det här jobbade stjärnorna med – innan de blev kända