Läppläsare har tytt vad advokaten viskar i Johnny Depps öra – se videon här

Rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard har pågått sedan 11 april. - Foto: STELLA Pictures/Splash News.
Dela på Pinterest
Läppläsare har avslöjat vad Johnny Depps advokat viskade i hans öra efter Amber Heards vittnesmål. Se video nedan!

Rättegången mellan skådespelarna Johnny Depp, 58, och Amber Heard, 36, har pågått sedan 11 april i år. Depp har anklagat sin exfru Amber för förtal efter en artikel hon skrev för The Washington Post 2018, med titeln: "Jag talade upp mot sexuellt våld - och mötte vår kulturs vrede. Det måste ändras”. Han kräver 50 miljoner dollar i skadestånd samtidigt som Amber stämmer honom på 100 miljoner dollar. 

Den pågående juridiska striden har dominerat både rubriker och videor och bilder på sociala medier. Men det var inte förrän förra veckan när Johnny Depp reagerar på Heards vittnesmål som gjorde att de flesta nyheterna spreds som en löpeld. 

Läs mer: Johnny Depps barn stöttar honom i rättegången – och så ser de ut idag

Amber Heard refererade till Johnny Depps ex-flickvän

När Heard vittnade på läktaren berättade hon om ett påstått slagsmål mellan Depp och hennes syster Whitney i en trappa. Hon refererade sedan till hans tidigare förhållande med supermodellen Kate Moss, 48, som han dejtade mellan åren 1994 till 1997. 

– Hon kastade sig i skottlinjen. Hon försökte stoppa Johnny. Hennes rygg var mot trappan, och Johnny svänger mot henne. Jag tvekar inte och väntar. Jag tänker direkt på Kate Moss och trappan, säger Amber i rätten. 

Johnny Depp anklagar Amber Heard för förtal. STELLA Pictures/Splash News.

Johnny Depps reaktion skapade rubriker 

Det är Depps reaktion och att hans juridiska team verkade fira att hon nämnde hans ex flickväns namn som har fått stor spridning.

Videon visar att Johnny Depps advokat Ben Chew först vänder sig till sina kollegor och sedan till Depps öra och viskar något. Läppläsare har nu kunnat avläsa vad han sa till Johnny och enligt dem ska han ha sagt "Reagera inte! Det här är perfekt". 

Se reaktion i videon nedan!

[removed][removed]

Johnny Depp och Amber Heard – oklart när dom fastställs

Det är ännu inte känt varför Depps juridiska team firade, men nästa vecka kommer det att klargöras när Heard korsförhörs av Depps team.

Hittills tror man att Depps team har bevis som motbevisar den ryktade incidenten mellan Depp och Moss. Andra tror dock att omnämnandet av Moss namn har öppnat en dörr för att ex-partners kommer att föras in i fallet.

Domaren Penney Azcarate meddelade i slutet av förra veckan att slutspurten är planerad till den 27 maj och att juryns överläggningar kommer att påbörjas direkt efter detta. Men det går inte att förutse hur lång tid juryn kommer tänkas behöva för att sätta en dom. 

Läs mer: Här är allt du behöver veta om Heard-Depp rättegången