Nu svarar Nicole Falciani på fansens oro om bröllopet

Nicole Falciani och Eric Saade om bröllopet i Italien. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Blir det något bröllop i Italien? Det undrar nu Nicole Falcianis följare. Här är anledningen.

Influencern Nicole Falciani och artisten Eric Saade förlovade sig i slutet av 2018 när de var på semester i Dubai över jul och nyår. Paret har nu varit tillsammans i flera år och bröllopsplaneringen har varit högst upp på to do-listan, något som hennes följare har sett på sociala medier.

Men nu har Nicole Falciani stött på samma frågor flera gånger – något som gör henne upprörd. Kommer ni gifta er? Blir det något bröllop? Det undrar nu hennes följarskara. Paret har nämligen planerat att ha sitt bröllop i Italien, ett land där flera människor just nu är drabbade av Coronaviruset. 

Nicole om bröllopet i Italien

I ett blogginlägg skriver Nicole Falciani att de inte just nu kommer ta något beslut att ställa in bröllopet då det fortfarande är tre månader kvar.

– Utöver det tror jag inte Italien kommer ha karantän i tre månader till. Det känns verkligen helt orimligt, skriver hon på bloggen.

Nicole Falciani berättar vidare att hon i dagsläget inte är orolig för att bli smittad.

– Jag känner mig otroligt påläst och jag tycker inte det finns någon anledning att stressa upp sig eller vara rädd i onödan. Varför ta ut något i förskott?

"Det är som det är"

Men om situationen med Coronaviruset blir värre och bröllopet tvingas ställas in erkänner hon att det hade varit riktigt ledsamt.

– Om Italien fortfarande har karantän om tre månader, har vi större problem i världen än mitt och Erics bröllop.  Med handen på hjärtat hade jag dock blivit otroligt ledsen om vårt bröllop blir inställt, men det finns tyvärr inget vi kan göra åt det. Det är som det är, skriver hon i samma blogginlägg.

Foto: Stella Pictures

Längtar du till den dagen då du och din älskling gifter er? Den dagen kanske inte är så långt borta trots allt... Bockar ni av dessa punkter i videon är ni redo att älska varandra i nöd och lust.


Mer:

Långa balklänningar 2020 – för fest och bröllop