Spana in de 10 snyggaste träningskläderna just nu

Tips på träningskläder
Tips på träningskläder
Dela på Pinterest
Visst blir det roligare att träna i nya fräscha träningskläder? Modette ger dig tips på de snyggaste träningskläderna som passar bra för träning i alla former.

I den tid som denna kan motivationen för träning vara svår att hitta. Gamla träningskläder fyller garderoben, gym är inte att rekommenderat och snön ligger som ett täcke över löpbanan. Nya träningskläder kan vara en enkel lösning för att kickstarta året med ett träningspass. Både ute och inne! 

Grön sport - BH

Hur snygg är inte denna sport-BH från det populära märket ICANIWILL. 
Enkel att matcha till ett par svarta eller färgglada tights. Ger även maximal funktion för att hålla allt på plats hela passet. Finns här för bara 247 kronor.

Rosa träningsjacka 

Träning utomhus? Klicka hem den här jackan som finns i fyra olika färger. Perfekt för utomhusträning eller en lång powerwalk. Blir din för 399 kronor.

Lila linne

Färgglatt! Pigga upp din träning med ett snyggt lila linne. Denna har även en inbyggd sport-bh. Bekvämt och enkelt att ha i väskan för ett snabbt träningspass. Köp här för 149 kronor. 

Långärmad träningströja

Långärmade träningskläder är inte att överskatta! På springturen gör den här susen - likaväl som på gymmet. Tyget har också bra andningsförmåga så det inte blir för varmt. Endast 299 här!

Pastell-tights

Pastell är återigen en trend. HM har nyligen släppt en helt ny kollektion med seamless tights i pastell. Den här lila färgen är verkligen ett måste! Klicka hem för bara 199 kronor.

Högmidjade träningstights

Känner du för att ha lite mer basic? Då tipsar vi om dessa från HM. Högmidjade som formar kroppen. Därav namnet “shaping”. Funkar till allt. Även enkla att matcha. Köp här för 299 kronor. 

Svart träningslinne - halter neck

Såna här linnen är ett måste - stilren och luftig. Halter neck är lika snygg som träningslinne som det är till vardags. Klicka hem för 299 kronor.

Spana även ni bra träningsredskap att ha hemma!