Nytt på Netflix i juni – se alla nya serier och filmer

Nytt på Netflix i juni – hetaste filmer & serierna - Foto: Netflix
Dela på Pinterest
Dancing Queens, Katla och nya säsongen av Lupin. Missa inte vad som är nytt på Netflix och ha koll på de mest aktuella premiärerna med oss på Modette!

Får inte du heller nog av drama, dokumentärer, filmer och serier? På Modette bevakar vi vad som är nytt på Netflix månad för månad. Det som sticker ut i juni är uppföljaren av den franska succéserien Lupin med Omar Sy i huvudrollen, Dancing Queens och Katla. Här är hela listan!

Läs mer: SVT Play film – se alla nyheter sommaren 2021

   
Nya serier på Netflix i juni 2021

Lupin: Del 2 (serie)

Foto: Netflix

Den franska kriminaldramaserien om gentlemannatjuven Arsène Lupin gjorde stor succé världen över hösten 2020 och blev den näst mest sedda Netflix-originalserien någonsin efter The Witcher. Nu i juni släpps alltså den efterlängtade uppföljaren – Spännande!

Premiär: 11 juni

Elitskolan: Säsong 4 (serie)

Den fjärde säsongen av den spanska tonårsserien Elitskolan ser ut att kunna bli riktigt intressant när en ny sträng rektor och fyra nya elever anländer till den exklusiva privatskolan Las Encinas.

Premiär: 18 juni

Katla (serie)

Glaciärvulkanen Katlas katastrofala utbrott ställer lokalbefolkningens liv på ända när mysterier som dolts under isen avslöjas. I denna isländska serie medverkar de svenska skådisarna Aliette Opheim och Valter Skarsgård – spännande!

Premiär: 17 juni

Nya filmer på Netflix juni 2021

Dancing Queens (film)

Foto: Netflix

Dansaren Dylan Pettersson får jobb som städare på en dragklubb och drömmer om att få delta i föreställningarna när en koreograf får upp ögonen för hennes talang av en slump. Helena Bergström regisserar och hennes dotter Molly Nutley spelar huvudrollen i denna berättelse om vänskap och kärlek. 

Här kan du se trailern!

Premiär: 3 juni

Fatherhood (film)

Denna film som baseras på en sann historia med Kevin Hart i huvudrollen skulle egentligen ha haft premiär i april 2020 – men den som väntar på något gott! Fatherhood kretsar kring en nybliven pappa och änkling som kämpar med tvivel, rädslor, hjärtesorg och smutsiga blöjor när han uppfostrar sin dotter på egen hand. 

Premiär: 18 juni

Artikelbild: Netflix

Mer:

15 nya skräckfilmer som du absolut inte får missa