MODEVECKAN: Lolitan gör nydebut

Veckans klädsel: GINA TRICOT
1 av 7
Veckans klädsel: GINA TRICOT - Foto: Foto: Karin Bylund
Veckans lyft: GINA TRICOT
2 av 7
Veckans lyft: GINA TRICOT - Foto: Foto: Karin Bylund
Veckans fotograf: BERJAOUI
3 av 7
Veckans fotograf: BERJAOUI - Foto: Foto: Akila Berjaoui
Veckans budgetkap: H&M
4 av 7
Veckans budgetkap: H&M - Foto: Foto: Karin Bylund
Veckans release: FAA
5 av 7
Veckans release: FAA - Foto: Foto: Hmfaacollection.com
Veckans editorial: OYSTER
6 av 7
Veckans editorial: OYSTER - Foto: Foto: Bec Parson
Veckans lookbook: COLOUR SPLASH
7 av 7
Veckans lookbook: COLOUR SPLASH - Foto: Foto: Topshop.com
Dela på Pinterest
Karin Bylund har radat upp den senaste veckans modeströmningar.

Veckans lookbook
COLOUR SPLASH. Topshops lookbooks duggar tätt inför den stundande sommaren. Här ser du en tjuvkik på den tredje, senaste och galnaste som går under det lämpliga namnet Colour Splash. Färgblocken håller i sig!

Veckans editorial
OYSTER. Lolitan gör nydebut! Här i form av Bambi Northwood-Blyth, klädd i Gucci, Miu Miu och Louis Vuitton. Bilderna finns både inuti och utanpå senaste numret av Oyster Magazine. Mycket snitsig styling av deras moderedaktör Imogene Barron. Synd bara att den där Gucci-utstyrseln känns någorlunda utpumpad vid det här laget. Här finnes hela kalaset.

Veckans release
FAA. H&M:s viktiga initiativ och kollektion Fashion Against AIDS har jag tidigare rapporterat om. Nu finns den i butik! Perfekt för alla som längtar efter den kanske mest åtråvärda plastkassen i världen och andra trevliga unisexplagg.

Veckans lyft
GINA TRICOT. Gina Tricot, som legat och slumrat lite vid sidan om de andra budgetkedjorna, har på den senaste tiden gjort ett rejält ryck. Jag bevisar först detta med dessa nyinkomna solglasögon som går loss på 59 kronor. Lite, lite The Local Firm-känsla.

Veckans fotograf
BERJAOUI. Innan jag kände till fotografen Akila Berjaoui särskilt väl trodde jag att denna person var en man. Man får ju den känslan när det är mycket åmande och lite naket. Men så är det inte. Det är en kvinna. Hur duktig som helst och en av mina nya ögonstenar. Håll koll på henne!

Veckans budgetkap
H&M. Stickad tröja från H&M, 99 kronor. En prisvärd färklick som även finns i mintgrönt. Visserligen i 100% akryl, men den är mysig ändå. Bildar enkelt en snygg och somrig somrig utstyrsel tillsammans med ett par vita shorts eller slitna, tighta gamla Levi's.

Veckans klädsel
GINA TRICOT. Jackan och shortsen är second hand, toppen från Gina Tricot. Se detta som bevismaterial på budgetkedjans lyft nummer två.

VIDEO: En annan sommarkollektion från Topshop - med Bambi på podiet

I samarbete med: