Mest läst

"Lägg lite socker i duschkrämen"

- Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Fatou var den andra tjejen som fick packa väskorna och lämna Los Angeles och Top Model Sverige. Modette tar reda på hennes bästa hudvårdstips och vad det ultimata drömjobbet skulle vara.

Hej Fatou! Beskriv dig själv själv med tre ord?

Intelligent, stark och ambitiös. 

Varför sökte du till Top Model Sverige?

Jag sökte till Top model Sverige för att jag tidigare jobbat som modell, och kände att jag ville komma vidare med min karriär - därför sökte jag. 

Hur var det att bo tillsammans med 9 andra tjejer?

Lite jobbigt i början eftersom jag skulle dela rum med 4 tjejer, men det blev bättre när man började vänja sig vid alla.

Hur skulle du beskriva din klädstil?

Jag är lite sofistikerad, klassisk men ändå väldigt kvinnlig av mig. När jag ska ut och festa tycker jag om att ha klänningar på mg. 

Vad tycker du om svenskt mode?

Jag tycker om svensk mode, speciellt klädmärket Tiger och Cheap Monday. Jag tycker dock att det är synd att svenskar har en och samma stil. Det är inte ofta du ser någon sticka ut ur mängden. 

Vad är ditt bästa hudvårdstips?

Jag tycker om naturliga produkter, exempelvis att göra min egen ansiktsmask eller lägga lite socker i duschkrämen för att göra det till en exfoliatior osv. 

Vad är ditt bästa tips för att hålla sig i form?

Drick mycket vatten och försöka röra mycket på sig, exempelvis med promenader och att försöka äta nyttigt. 

Vad har Top Model Sverige gett dig?

Mycket publicitet, många fans och möjligheter att ta min karriär längre.  

Vilket är din absoluta drömjobb?

Jag skulle vilja vara en entreprenör med många olika jobb och företag. Kanske ha min egen klädkollektion samt jobba inom TV som TV-presentatör och även göra modelljobb ibland.