ASOS bikinimodell hyllas efter bilderna som kunderna längtat efter

Dela på Pinterest
I flera år har kunder önskat att få se mer mångfald och större representation hos modellerna som visar upp kläder åt stora modehus. ASOS har tagit åt sig och fortsätter visa kläder på fler kroppstyper och nu hyllas deras bilder.

Modejätten ASOS fortsätter leverera kläder och modeller med större mångfald och det gör succé. Såklart. De har tidigare gått ut med att de slutat redigera bilder och förra veckan avslöjade de en nyhet som snart kommer göra det möjligt att se samma plagg på tre olika kroppstyper.

Inför sommaren så har de nu släppt en bikini som fått stor uppmärksamhet på Twitter. Flera hyllar nu modellbilderna och menar att flera bilder som dessa behövs.

Flera skriver även att de faktiskt kunnat relatera en bikinimodell för första gången. 

"Jag tror att detta är första gången jag har kunnat se en bikinimodell och tänkt 'kanske kan jag bära den också'", skriver en användare på Twitter.

"Exakt vad jag tänkte! Hon ser så relaterbar ut för mig. Vilken mega babe!", skriver en annan användare.

På Instagram tackar modellen, Vivian Eyo-Ephraim, alla som stöttat henne.

"Tack ALLLLA så mycket för era meddelanden, likes, kommentarer, retweets, allt!!! Jag är så tacksam, chockad, peppad och kan knappt vänta på att få representera fler kvinnor och göra alla ännu mer stolta", Skriver Vivian.

Mer:

Asos nya sätt att visa upp kläderna på kommer göra det lättare att shoppa

Britney Spears frontar KENZO:s nya kampanj

Gilla Modette på Facebook!