Gina Tricot släpper egna skor – och de kostar under 400 spänn

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Gina Tricot utökar sitt sortiment och släpper egna skor. Först ut är klackar och sandaler som vi kanske kommer vilja inviga innan all snö smält bort.

I vår släpper Gina Tricot en egen skokollektion med mules, klackar och ett par riktigt vårfräscha och vita slingbacks. Så om du vill shoppa trendiga vårskor till budgetpris så borde du spana in de här klackarna som snart finns hos Gina Tricot!

Skorna från Gina Tricot kommer i storlekarna 36-40 och kostar mellan 300-400 kronor.


Hur drömmiga är inte dessa somriga mules med låg klack som kommer i rosa, gul och röd?!

De har även snart ett par vita slingbacks i sitt sortiment. Och klackarna på bilderna under är som gjorda för sommarens alla festkvällar!


De fluffiga tofflorna kommer du också snart att kunna köpa på Gina Tricot i både rosa och svart. Dessa går loss för 300 kronor per paret.

Alla skor hittar du på Gina Tricots hemsida under kategorin "kommer snart".

Enligt Gina Tricots PR och kommunikations kordinator, Ida Rislöw, så kommer skorna ut både online och i butik vecka 16. Slingbacks och fluffiga tofflor är två trender som kommer hålla i sig även under sommaren 2018.

Om du är nyfiken på vilka trender som kommer blomstra i vår så borde du kolla in videon nedan där vi guidar dig genom det allra hetaste modet i vår!

Mer:

Den här jackan spås bli den trendigaste under våren 2018